ΣΟΚ.. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ Υποβοηθούμενη ευθανασία…

euthanasia-anti-anasximatismou

Όπως ακριβώς το περιμέναμε. Ακόμη και ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης θα είναι, όποτε γίνει, για τα πανηγύρια. Ο Νίκος Βούτσης μας προέτρεψε να μην περιμένουμε τώρα κυβερνητικές αλλαγές καθώς ο ανασχηματισμός θα γίνει πολύ μετά τη ΔΕΘ, μετά το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στα μέσα Σεπτεμβρίου θα έρθουν τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών και αρχές Οκτωβρίου οι επικεφαλής, πιθανότατα χωρίς την Ντέλια η οποία θα αντικατασταθεί.

Και πότε πιστεύει η κυβέρνηση ότι θα κλείσει η αξιολόγηση; Κάποιοι εκτιμούν ότι αυτό μπορεί να γίνει μέσα στον Οκτώβριο καθώς έχουν συνηθίσει να πέφτουν στα τέσσερα. Τι είναι άλλη μία άλλωστε επίκυψη, τόσες έχουν κάνει.

Υπάρχουν κι αυτοί που βιάζονται καθώς θέλουν να κλείσουν οι εκκρεμότητες και να αρχίσει η συζήτηση για το χρέος με τη νέα γερμανική κυβέρνηση. Πιστεύουν ότι μέχρι τις αρχές του νέου έτους να έχουν μια λύση – πακέτο που θα μπορούν να πουλήσουν στο εσωτερικό και στις αγορές.

Υπάρχουν, ωστόσο, κι εκείνοι που περιμένουν νέα καθυστέρηση στην αξιολόγηση καθώς ορισμένα θέματα θα συναντήσουν τις έντονες αντιδράσεις της κοινωνίας και του κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει σε… ετήσιες καθυστερήσεις, οπότε κανείς δεν μπορεί να της έχει εμπιστοσύνη.

Γίνεται αντιληπτό ότι ο ανασχηματισμός, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη, θα μετατεθεί για πολύ αργότερα. Στην καλύτερη περίπτωση τον Οκτώβριο, στη χειρότερη άγνωστο πότε. Και είναι προφανές ότι ο Τσίπρας θέλει να πάει στις διαπραγματεύσεις με το ίδιο… πετυχημένο μοντέλο και τους ίδιους ανθρώπους, δηλαδή Τσακαλώτο, Αχτσιόγλου, Παπαδημητρίου, Σταθάκη, Χαρίτση, Χουλιαράκη κι όλα αυτά τα καλόπαιδα που μας φέρνουν τα χειρότερα μέτρα κάθε φορά που πατάνε το πόδι τους στο Χίλτον.

Δεν θα είχε κανένα νόημα να κάνει τώρα ανασχηματισμό ο Τσίπρας καθώς ούτε τα γιουσουφάκια της τρόικας μπορεί να διώξει αλλά ούτε και τον ηλιοκαμένο… Καμμένο που δεν τον κουνάει ρούπι από το Πεντάγωνο, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταπιεί τα σταλινικά εγκλήματα ή την κατάργηση της προσευχής, των θρησκευτικών κ.λπ.

Αντίθετα, αν κλείσει η αξιολόγηση σύντομα θα μπορεί να κάνει σαρωτικό ανασχηματισμό χωρίς να έχει τα βαρίδια που τον πιέζουν, εκτός του Καμμένου που δεν μπορεί να τον ξεφορτωθεί με τίποτε. Όμως, και τον Ευκλείδη θα μπορεί να στείλει σπίτι του, αφού θα του έχει κάνει όλη τη δουλειά, και τους υπόλοιπους… χρήσιμους ηλίθιους που θα έχουν βγάλει το φίδι από την τρύπα, θα τους φτύνει ο κόσμος αλλά ο πρωθυπουργός θα τους αδειάσει κανονικά.

Αποδεικνύεται, πάντως, ότι η κυβέρνηση δεν έχει ούτε ομάδα, ούτε πάγκο. Και οι όποιες αλλαγές που θα γίνουν, αν γίνουν, δεν θα αλλάξουν τίποτε, δεν θα σηματοδοτήσουν καμιά νέα αρχή.

Η κυβέρνηση αυτή έχει σαπίσει, με τσιρότα δεν κλείνουν οι πληγές. Χρειάζεται απλώς… ευθανασία.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη