O Tσίπρας να φορέσει τραγιάσκα σαν τον Φούντα και να εγκαινιάσει (χθες) το Ελληνικό!

elliniko901-54084491-1024x634

Σαν Τάγματα Νεοναζί με μίσος απέναντι σε κάθε μη διαπλεκόμενη επένδυση αλλά και στους φορολογούμενους πολίτες δρουν και αντιδρούν οι υπάλληλοι των δημοσίων υπηρεσιών. Πάρτε παράδειγμα το περίφημο ΚΑΣ, εδώ όπου μια χούφτα τραχανοπλαγιάδων βρήκαν ευκαιρία να βγουν από την σκουριά της αφάνειας και της ανυπαρξίας τους εμποδίζοντας την επένδυση στο Ελληνικό. Προφανώς τα σκουριασμένα μυαλά του ΚΑΣ που θα προκαλούσαν ακόμη πιο βαριά κατάθλιψη στον Καρυωτάκη προτιμούν το Ελληνικό να είναι προσφυγικό κέντρο, υπαίθρια αγορά για πρεζέμπορους και πάσης φύσεως ανωμαλάκηδες. Γύρευε τι συμφέροντα εξυπηρετούν οι ΚΑΣίτες.

Εκτός κι αν έλαβαν αυτή την οδηγία από άλλα κυκλώματα που μπορεί να ορέγονται μίζες από τους επενδυτές. Οπως και νάχει πρέπει να παρέμβει προσωπικά ο Τσίπρας, ο 100% φιλελεύθερος και να πετάξει με τις κλωτσιές του ΚΑΣίτες από το Δημόσιο. Αυτή η επένδυση πρέπει να γίνει εκτός κι αν θέλει ο Τσίπρας να την πιστωθεί ο Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός της χώρας πρέπει να καταλάβει ότι ο μόνος ρόλος του Ελληνα από εδώ και στο εξής- ώστε να δικαιολογεί (ο Ελληνας) την μολυσματική παρουσία του στον πλανήτη- είναι να είναι σερβιτόρος των υπόλοιπων λαών του κόσμου.

Πρέπει να καταλάβει επίσης ότι αργά ή γρήγορα οι κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι με την εξέλιξη της τεχνολογίας θα πάνε σπίτια τους και οι προιστάμενοι θα αντικατασταθούν με Γάλλους και Γερμανούς. Το διεφθαρμένο κράτος ευτυχώς διαλύεται όσο κι αν δείχνει ότι αντιστέκεται. Πλησιάζει η καταιγίδα της Τεχνολογίας που θα το διαλύσει συνθέμελα.

Αυτό που πρέπει να κάνουν ο Τσίπρας με τον Φλαμπουράρη είναι να φορέσουν από μια τραγιάσκα, αλά Γιώργος Φούντας, και να καβαλήσουν από μία μπουλντόζα ώστε να εγκαινιάσουν εκείνοι πρώτοι το Ελληνικό.

Και για να μην είστε ψωνισμένοι με την εξουσία δείτε σε ποια αζήττητα είναι σήμερα οι Καραμανλής, Σαμαράς, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σημίτης και πάει λέγοντας.

Συνέλθετε πριν είναι αργά.

Τώρα μάλιστα που αρχίζουν και οι πλειστηριασμοί την στιγμή που εσείς χαρίζετε τα θαλασσοδάνεια των Μπόμπολα, Ψυχάρη και πάει λέγοντας, δείτε τι έχει να γίνει. Δεν θάχετε που να κρυφθείτε.

Γι΄αυτό φορέστε από μια τραγιάσκα και βουρ για το Ελληνικό. Εδώ 7.000 άνθρωποι θα βρουν δουλειά για να ζήσουν 7000 οικογένειες. Και όχι μόνο οι οικογένειες των κηφήνων του ΚΑΣ και κάθε δημόσιου οργανισμού….

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη