ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ…. ΒΑΡΕΘΗΚΕ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

0000-4

Τραγωδία εκτυλίχτηκε το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη καθώς ο πατέρας (45 ετών) και τα δύο ανήλικα παιδιά του (ηλικίας 8 και 10 ετών) έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά μικρής έκτασης που ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο, επί της οδού Κοραή 21 (σ.σ.: 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα), έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ. Γεννηματάς» όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τους κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος πατέρας ήταν στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας. Κατά τις ίδιες πηγές ο απόστρατος αξιωματικός έγραψε με μαρκαδόρο στον τοίχο «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα. Ο άνδρας ήταν χωρισμένος και είχε πάρει τα δύο παιδιά του, στο σπίτι του για το Σαββατοκύριακο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°