Παναγίας της Τήνου.. Γνωρίζει ο φίλος του Σάκη Ρουβά, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τι τζίρος γίνεται σ΄αυτό το άγιο μαγαζί;

tinoskourdisto6-1024x768

Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των άλλων αλλοφύλων. Δεν υπάρχουν λόγια να αποδώσεις τις συνέπειες του ψεκασμού στην ψυχολογία της Αγέλης. Και πίσω απ΄όλο αυτό μια απίστευτη παραοικονομία εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Ποιο είναι αυτό; Το περίφημο προσκύνημα στην Τήνο.

Πάνω από 20.000 νοματαίοι καταφθάνουν στο νησί κάθε μέρα στην διάρκεια του καλοκαιριού-κοντά στα 5.000.000 στην διάρκεια του έτους.

Μόνο ένα πλοίο μεταφέρει 2.000 πιστούς οι οποίοι καταφθάνουν το πρωί και αφού καταθέσουν τον όβολό τους στον ομώνυμο Ναό επιστρέφουν το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο που μας έστειλε αναγνώστης του Κουρδιστού Πορτοκαλιού ο οποίος υπογράφει Θεϊκός Μαρκήσιος είναι από την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017!

Μόνο από ένα πλοίο αποβιβάστηκαν 1.000 νοματαίοι με προορισμό την Παναγία της Τήνου.

(Δεν υπάρχει σωτηρία-άλλοι 20 αιώνες μνημόνια)

Ενας πρόχειρος υπολογισμός της ιερής μπίζνας αγγίζει τα 30.000.000 εκατ. ευρώ. Κόβονται αποδείξεις στο ναό για τα τάματα, τα κεράκια, τα σταυρουδάκια και διάφορα άλλα αξεσουάρ της πίστης.

Ποιος διαχειρίζεται αυτό το ταμείο;

Ποιος ελέγχει τους διαχειριστές του ταμείου; Μιλάμε για τρελή κασαδούρα. Που πάνε αυτά τα λεφτά σε μια χώρα που έχει καμμιά 10.000 παπάδες περισσότερους από γιατρούς.

Ποιός ή ποιοί κρατάνε το Ταμείο της Παναγίας της Τήνου;
rouvasIERO
Γνωρίζει ο φίλος του Σάκη Ρουβά, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τι τζίρος γίνεται σ΄αυτό το άγιο μαγαζί;

Ποιος είναι ο ταμίας που μετράει καθημερινά την κασαδούρα που αφήνει πίσω της η αγέλη των πιστών; Πως είναι δυνατόν με τέτοιο ταμείο να πληρώνονται οι μισθοί των παπάδων και των υπολοίπων αυτόκλητων μεσιτών του Θεού από τους Ελληνες φορολογούμενους;
ieronimos-34371427287139-1024x683
Γιατί δεν γίνεται εδώ και τώρα ο περίφημος διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας ώστε οι ψεκασμένοι με τους ψεκασμένους και οι υπόλοιποι στο πύρ το εξώτερον;
tinoskourdisto6-1024x768

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη