Να τελειώνουμε με την τρομολαγνεία

na-teleionoume-me-tin-tromolagneia

Πρέπει να τελειώνουμε με το ταμπού της μεταπολίτευσης. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το ότι η αριστερά έχει βάψει τα χέρια της με αίμα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Έχει προστατέψει τρομοκράτες, τους έχει δώσει ιδεολογική κάλυψη, έχει αγιοποιήσει δολοφόνους του κοινού ποινικού δικαίου «βαφτίζοντάς» τους πολιτικούς κρατούμενους ή ακτιβιστές.

Πρέπει να μπορούμε να το λέμε χωρίς να φοβόμαστε το ιδεολογικό μπούλινγκ που γίνεται κάθε φορά. «Είσαι προβοκάτορας», λέει ο ένας. «Είσαι ακροδεξιός», ο άλλος,«είσαι» αντικομουνιστής ο τρίτος.

Πρέπει να τελειώνουμε με όλα αυτά. Ο Κουφοντίνας δεν έπρεπε να βγει από τη φυλακή, ούτε μία ημέρα. Αν ήθελε να δει τον προκλητικό γιο του ας συναντιόντουσαν στη φυλακή. Κι αν έπρεπε να πάρει άδεια για ανθρωπιστικούς λόγους τότε έπρεπε να κάνει δήλωση μετάνοιας για τα εγκλήματά του.

Όμως, 15 χρόνια μετά παραμένει σκληρός, ένας «φαρμακοχέρης» που σκότωσε τουλάχιστον 11 ανθρώπους στο όνομα της δήθεν επανάστασής του.

Ήθελε να δει το παιδί του. Μα καλά, η μάνα του Αξαρλιάν δεν ήθελε να το δει; Οι μανάδες των δολοφονημένων από τα αιματοβαμμένα χέρια του Κουφοντίνα δεν θέλουν να ξαναδούν τα παιδιά τους. Οι γυναίκες τους άντρες τους; Ο Περατικός, που αν θυμόμαστε δολοφονήθηκε πισώπλατα πώς δικαιώνεται βλέποντάς τον δολοφόνο του να πίνει το καφεδάκι του αμέριμνος και να εκμεταλλεύεται τη Δημοκρατία που ο ίδιος δεν αποδέχεται;

Διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με το εξής οξύμωρο. Ο εχθρός της Δημοκρατίας απολαμβάνει τα προνόμιά της.

Θα μου πείτε ότι και ο Ξηρός έπαιρνε άδειες και με άλλες κυβερνήσεις και το έσκασε. Κακώς. Ορισμένα εγκλήματα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ευνοϊκά, εκτός κι αν υπάρχει πράγματι απόδειξη μεταμέλειας. Ο Κουφοντίνας δεν το έκανε ποτέ αυτό. Και δεν θα το κάνει. Θα συνεχίσει να είναι… επαναστάτης, να είναι ο ιδεολογικός αρχηγός όλων εκείνων των βλαμμένων που παίρνουν ένα καλάσνικοφ και σκοτώνουν κόσμο.

Έχουμε μια απορία. Τι άλλαξε τώρα και το συμβούλιο της φυλακής έδωσε άδεια; Τόσες φορές που δεν του έδινε ποιο ήταν το σκεπτικό που τώρα ανατράπηκε;

Ενδεχομένως να είναι η ευνοϊκή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή που έφτιαξε το νόμο Παρασκευόπουλου και με τον οποίο έχουν βγει έξω εγκληματίες και συνεχίζουν να δολοφονούν.

Αυτοί που έχουν στις τάξεις τους τον Μάκη Μπαλαούρα ο οποίος έχει δηλώσει «οι οργανώσεις αυτές όπως η 17Ν είχαν ένα λαθεμένο αλλά ένα ιδεώδες που ήταν υπέρ του ανθρώπου… Γενικά σας λέω, είχαν ας πούμε αντίληψη μιας κοινωνίας εντελώς διαφορετικής, μιας καλής κοινωνίας εν πάση περιπτώσει και οι κακοί έπρεπε να τιμωρηθούν».

Αυτοί που έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη που συνομιλούσαν με τους Πυρήνες της Φωτιάς. Αυτοί που ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στα δικαστήρια. Αυτοί πουν έβριζαν όποιον τολμούσε να μιλήσει κατά των τρομοκρατών.

Να τελειώνουμε λοιπόν με αυτό το… τοτέμ της Μεταπολίτευσης. Οι τρομοκράτες είναι οι πιο άθλιοι και θρασύδειλοι εγκληματίες. Και οι υπερασπιστές τους στην Αριστερά είναι το ίδιο άθλιοι.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη