Εκτακτη Ειδηση Πάνω από 1.000.000 στην κάλπη την Κυριακή! Δείτε το βίντεο

pasok81-1024x765

Σε λαική διαμαρτυρία ενάντια στην κυβέρνηση Σύριζα θα μετατραπεί όπως όλα δείχνουν η ψηφοφορία της Κυριακής για την ανάδειξη νέου ηγέτη στην Κεντροαριστερά.

Ηδη στο ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για σημμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων από όλους τους πολιτικούς χώρους.
Ο κόσμος έχει τόση μανία να ψηφίσει αντι Σύριζα ώστε οι διοργανωτές περιμένουν ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει τόσο εκείνη της εκλογής του Γιώργου Παπανδρέου όσο και την συμμετοχή των νεοδημοκρατών στην εκλογή Μητσοτάκη.
Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα είναι το πρώτο μήνυμα εξόδου που θα πάρει η κυβέρνηση Τσίπρα καθώς όπως όλα δείχνουν έχουμε μπει σε μια βίαιη προεκλογική περίοδο που κατά πάσα πιθανότητα θα μας οδηγήσει σε εκλογές εντός του Ιανουαρίου του 2018.
…………………………………………………………………………………….
ΠΑΣΟΚ! ΠΑΣΟΚ!
το πιτσιρικι κάνει ντουέτο με τον Φοίβο Δεληβοριά, απορεί με αυτούς που πήγαν και έβαλαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πίσω από τους άνδρες των ΜΑΤ, ενώ είναι έκπληκτος με τις αποκαλύψεις για τα Paradise Papers γιατί μέχρι σήμερα νόμιζε πως τα κράτη κυνηγάνε τους μεγιστάνες για να τους βάλουν να κόβουν αποδείξεις, όπως οι ταβερνιάρηδες στις Κυκλάδες
…………………………………………………………………………………….
Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως ο ΣΚΑΪ έκανε πρόταση στον Δημήτρη Κουφοντίνα να συμμετάσχει στο νέο Survivor του σταθμού που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.
Η είδηση διέρρευσε επειδή ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήγε σήμερα απευθείας από τη φυλακή στα γραφεία του ΣΚΑΪ, όπου τον υποδέχτηκε εγκάρδια ο Άρης Πορτοσάλτε.
Η παρουσία του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κτίριο του ΣΚΑΪ έγινε αντιληπτή, αν και ο Λουκάς της 17Ν είχε μεταμφιεστεί σε Σάκη Ρουβά, γιατί ξαφνικά εμφανίστηκε και ο πραγματικός Σάκης Ρουβάς, οπότε αυτό κίνησε υποψίες γιατί όλοι ξέρουμε πως ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας και μοναδικός.
Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ πιστεύουν πως η συμμετοχή του Δημήτρη Κουφοντίνα στο Survivor θα εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη, ενώ θα εξαφανίσει τα ριάλιτι επιβίωσης των άλλων καναλιών.
Πάντως, υπάρχουν φήμες πως ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να κλείσει τους αδελφούς Ξηρούς, ώστε να τους κατεβάσει ως ενιαία ομάδα στο νέο Nomads που θα γυριστεί στην έρημο της Σαχάρας.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν απάντησε ακόμα στους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ, γιατί αυτή την εποχή είναι σε συζητήσεις με μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ, το οποίο θέλει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το πολύκροτο βιβλίο του, «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».
…………………………………………………………………………………….

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°