Εκτακτη Ειδηση.. Βόμβες Τζανακόπουλου κατά του προέδρου του Ολυμπιακού

tzana3_img_68031478605864-1024x683

Ο υπόδικος ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιχειρεί να βάλει μπροστά τον κόσμο για να προστατεύσει τον εαυτό του, ο κόσμος κατανοεί ακριβώς ποια τακτική ακολουθεί ο κύριος αυτός, αλλά πιθανόν δεν είναι ούτε για αυτόν θετικό ότι ταυτίζει τον κόσμο με τις απόψεις του συγγενή του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά τις δηλώσεις Μαρινάκη.

«Ο κ. Μαρινάκης είναι υπόδικος», ανέφερε ο Δ. Τζανακόπουλος και σημείωσε ότι «επιχειρεί, για άλλη μία φορά, να βάλει μπροστά τον κόσμο του Ολυμπιακού για να προστατεύσει τον εαυτό του».

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού όμως έχει γνώση, σκέψη, κατανοεί ακριβώς ποια είναι η τακτική που ακολουθεί ο κύριος αυτός», υπογράμμισε.

Ο Δ. Τζανακόπουλος προσέθεσε ότι «πιθανόν, ούτε για τον κύριο αυτόν είναι θετικό το γεγονός ότι ταυτίζεται τόσο στενά και προσπαθεί να ταυτίσει τόσο στενά τον κόσμο του Ολυμπιακού με τις απόψεις και τις τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του συγγενή του κ. Μητσοτάκη».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη