H λέξη ντροπή δεν μπορεί να χωρέσει την ξεφτίλα που αισθάνεται ένας λογικός άνθρωπος

voiceiero

H λέξη ντροπή δεν μπορεί να χωρέσει την ξεφτίλα που αισθάνεται ένας λογικός άνθρωπος στη χώρα των Καπιταλοκομμουνιστομουλάδων.

Αριστεροί με δεξιά τσέπη και λογαριασμούς στις πανίσχυρες τράπεζες του πλανήτη, με την εξαγορασμένη εύνοια της τράπεζας Ρότσιλντ κυβερνούν την Κολομβία της Ευρώπης με την βοήθεια διεφθαρμένων παπάδων οι οποίοι υποδύονται τους μεσίτες του θεού ενώ δεν είναι παρά ρετάλια και αιχμάλωτοι της στρεβλής λίμπιντός τους.


Με απλά λόγια ζούμε σε ένα καθεστώς αριστερών καπιταλοΧομεινί οι οποίοι σε συνεργασία με τους εγχώριους βλαχοολιγάρχες λυμαίνονται τη χώρα και λεηλατούν συνειδητά τον ιδωτικό τομέα για χάρη του χυδαίου πελατειακού κράτους…Σ΄αυτό το εγχώριο βλαχομπαρόκ σχήμα προσθέστε και την ανυπαρξία ηγετικών προσωπικοτήτων στην Ευρώπη κάτι που αντανακλάται έντονα στο εξίσου διεφθαρμένο πελατειακό κράτος των Βρυξελλών.

Οι κρατιστές των Βρυξελλών με πρωταγωνιστικές φιγούρες θλιβερές προσωπικότητες-θύματα των εξαρτήσεών τους, υποδύονται τους ηγέτες της Ε.Ε.

Οπως έχουμε γράψει σε προηγούμενες παρεμβάσεις μας οι Βρυξέλλες δεν είναι παρά το άσυλο μετριοτήτων οι οποίοι διαχειρίζονται τις τύχες μας.

Ο Γιουνκέρ, ο Μοσκοβισί, ο Ντάισελμπλουμ δεν είναι παρά ανοραματικοί διαχειριστές μιας Ευρώπης η οποία γίνεται όλο και λιγότερο αγαπητή και δημοφιλής στους νέους ανθρώπους.

Εξαιτίας της ανεπάρκειας της Ε.Ε. σε συνδυασμό με τους εγχώριους κατσιαπλιάδες πολιτικούς, την παγανιστική εκκλησία και τους διεφθαρμένους ντόπιους ολιγάρχες, έχουμε καταβάλει υψηλό τίμημα αλλά ακόμη κι αυτό δεν δείχνει αρκετό ώστε να συνετιστεί ο ανόητος λαός ο οποίος προτιμά να γίνει κούρεμα καταθέσεων (των άλλων φυσικά) παρά πλειστηριασμοί.

Είναι αυτός ο ανόητος, απαίδευτος και άσκεφτος λαός που δίνει με την παρουσία του δύναμη στους Χομεινί της Ορθοδοξίας, στους φασίστες, στους Σώρρες, σε κάθε τι παρακμιακό αρκεί να τον παραμυθιάζει με την πρέζα της δημαγωγίας.

Οταν νέοι άνθρωποι συνωστίζονται τις Κυριακές στις εκκλησίες αντί να ανοίξουν κάνα βιβλίο ή να κάνουν κάποιο ταξίδι να ξεστραβωθούν δίνουν δύναμη στο οπισθοδρομικό ανατολίτικο εκκλησιαστικό παρακράτος το οποίο διαδέχθηκε τους Τούρκους κατακτητές στην εξουσία της χώρας.

Στην πραγματικότητα η Ελλάδα δεν απελευθερώθηκε ποτέ και αυτό γιατί ο ελληνικός λαός αποδίδει καλύτερα σαν ραγιάς παρά σαν ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος.

Αρκεί να μην του λες ότι είναι ραγιάς και άσκεφτος. Αρκεί να μην τον αναγκάζεις να δει την πραγματικότητα. Πρόκειται για έναν απολίτιστο καραραγιά όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς απ΄όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας αλλά και από όλες τις επιλογές της λαθρόβιας παρακμιακής ζωής του.

Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι η οθόνη του iPhone δείχνει 19 Ιανουαρίου του 2018 και ο Ελληνας πρωθυπουργός ζητά από τον αρχηγό των ορθόδοξων μουλάδων να δώσει εντολή στα πλήθη να μην κάνουν διαδηλώσεις για το όνομα των Σκοπίων.

Δεν μπορεί να ζούμε σε τέτοιο χυδαίο, διεφθαρμένο, τριτοκοσμικό, κατσιαπλιάδικο κράτος, με τσαρλατάνους ιερείς και ακόμη τσαρλατάνους δημοσίους υπαλλήλους σαν κι αυτόν στο μεταφραστικό του υπ. Εξωτερικών.

Δεν μπορεί να μας τρολάρει τόσο άγρια η Ιστορία.

Πρόκειται για θανάσιμους ιούς, αποστολή των οποίων είναι να σκοτώσουν ακόμη και τα τελευταία κύταρα αισθητικής και πολιτισμού που μπορεί να έχουν απομείνει στο οξυδερκές πόπολο.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς αντίσταση σε μια απέραντη πνευματική Σαχάρα.

Οι τελευταίοι πνευματικοί άνθρωποι του τόπου είναι ο Βαγγέλης Γιακουμής και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει σ΄αυτή εδώ την μπανανία του ουρακοτάγκου λαού.

Πιο σκατά δεν γίνεται.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη