Καράτε Taxmen

SavedPicture-201421581740.jpg

Εγραψε: Pitsirikos
Αγαπητέ Πιτσιρίκο,
Ήταν να μην ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το Χόλλυγουντ η κυβέρνηση Σαμαρά. Έτσι μετά την Πενέλοπε Κρουζ, τον Νίκολας Κέιτζ και τον Τζόρτζ Κλούνεϊ οι οποίοι βρήκαν το μπελά τους αφού τους γίναμε κολλιτσίδα επειδή είπανε μια καλή κουβέντα για τη χώρα μας, σειρά έχει τώρα και ο Τσάκι Τσαν.

Mετά την άρνηση των κλιμακίων του ΣΔΟΕ να πραγματοποιούν πλέον ελέγχους στα πανηγύρια και τις λαϊκές επειδή τους παίρνουν στο κυνήγι οι πανηγυριώτες της Επαρχίας καλύπτοντας τους συγχωριανούς τους φοροφυγάδες καφετζήδες αλλά και γιατί οι γριές που ψωνίζουν στη λαϊκή, μόλις τους δούνε, τους κυνηγάνε με τα μπαστούνια και τους πετάνε ντομάτες, μαρούλια και άλλα ζαρζαβατικά στο κεφάλι, ο Γ.Γ. Εσόδων Θεοχάρης (με εντολή Σαμαρά, μην το ξεχνάμε) κάλεσε τον Τσάκι Τσαν στην Ελλάδα προκειμένου να εκπαιδεύσει τους εφοριακούς στο καράτε για να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις επιθέσεις των πολιτών εναντίον τους.

Με τον Τσάκι Τσαν δάσκαλο, οι εφοριακοί θα γίνουν σε ελάχιστο χρόνο ξεφτέρια στο Καράτε και το καλοκαίρι που γίνονται πολλά πανηγύρια στα χωριά αλλά και επιτρέπουν στις γριές τα παιδιά τους να ξαναβγούν από το σπίτι και να πάνε στη λαϊκή επειδή δεν φοβούνται πια μην κρυώσουν,τα τινάξουν και χάσουν τη σύνταξή τους, θα ξεκινήσουν σαρωτικούς ελέγχους φτάνοντας μέχρι το μικρότερο χωριό της Ελλάδας.

Οπλισμένοι με τα νταν του καράτε και τις μαύρες ζώνες τους άφοβα πλέον οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ θα «την πέφτουν» στους παραβάτες καφετζήδες των πανηγυριών οι οποίοι θα ακούνε το Νταν -νταν της καμπάνας των προστίμων που θα τους ρίχνουν και θα λένε κι ευχαριστώ.

Στις δε λαϊκές με το πού θα σηκώνει η γριά το χέρι να πετάξει ντομάτα ή να τους φέρει το μπαστούνι στο κεφάλι, οι εκπαιδευμένοι από τον Τσάκι Τσαν στην πολεμική τέχνη του καράτε εφοριακοί, αφού πρώτα την τρομάξουν με τις χαρακτηριστικές κραυγές «χαϊ χοϊ χεϊ», θα την ξαπλώνουν κάτω με την κίνηση ούρα σούτο ούτσι, επιτυγχάνοντας αυτό που λέμε «Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια».

Και θα συλλαμβάνουν τη φοροδιαφυγή, και θα απαλάσσουν το κράτος από το έξοδο της σύνταξης της γριάς, αυξάνοντας το πρωτογενές πλεόνασμα, αφού η καημένη η γιαγιά ή θα χεστεί από το φόβο της και θα πάθει συγκοπή ακούγοντας τις πολεμικές κραυγές του Ράμπο εφοριακού, ή θα πεθάνει από την πτώση στο έδαφος, επιβεβαιώνοντας τη γνωστή παροιμία.

Φιλικά

Τάσος

(Αγαπητέ Τάσο, εγώ μόνο τον Τάκι Τσαν ξέρω, το Παιδί Θαύμα. Το Χόλιγουντ είναι με τον Τσίπρα. Έχει δώσει γραμμή ο Όλιβερ Στόουν. Σε λίγες ημέρες, θα πάρει θέση και ο Ντι Κάπριο.)