ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο Ρωμανός έχασε τις αισθήσεις του

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο στο μπάνιο του δωματίου όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», λιποθύμησε, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ο Νίκος Ρωμανός. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου και ο Ρωμανός μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία για εξονυχιστικές εξετάσεις. Ήδη έχει υποβληθεί σε καρδιογράφημα, ενώ, όπως λέει η κ. Βεργοπούλου, όταν ολοκληρωθεί η σειρά των εξετάσεων θα αποφασιστεί αν θα μεταφερθεί σε κάποια μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Επί μήνες ολόκληρους ο ανεγκέφαλος κακομούτσονος νεοέλληνας περίμενε από τον υπουργό Ταφούλα να του αποκαλύψει τα οστά του Μέγα Αλέξανδρου για να πάρει μια εθνική ντόπα και να σηκώσει κεφάλι.

Ετσι είναι ο νεοέλληνας. Καθώς έχει βουλιάξει τον μαλθακό κώλο του στον καναπέ του ΙΚΕΑ, περιμένει από τους πεθαμένους να τον κάνουν να αισθανθεί ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα τόσο δα σκουπιδάκι της ιστορίας. Ενας λαός ραγιάς, γλύφτης, αμόρφωτος και κυρίως ανιστόρητος αποδεικνύει αυτές τις μέρες -για μια ακόμη φορά-ότι είναι απίστευτα κομπλεξικός απέναντι στους νέους.

Η γεροντολάγνα Ελλάδα μισεί τους νέους. Μισεί τον Νίκο Ρωμανό επειδή είναι 20χρονώ παιδί και τον χωρίζει ένα τσιγάρο δρόμος από το να γίνει ο ήρωας της γενιάς του-έχει γίνει ήδη.

Ο Ρωμανός που είδε τον φίλο του Αλέξη Γρηγορόπουλο να ξεψυχά δίπλα του όταν οι δυό τους ήταν 14χρονα παιδιά γέμισε μίσος για το σύστημα και αποφάσισε να το πολεμήσει με τον τρόπο που ο ίδιος επέλεξε.

Οπως ήταν φυσικό το σύστημα χρησιμοποίησε όλη του την βία για να τον εκδικηθεί. Τον είδαμε με μαυρισμένα μάτια από τα βασανιστήρια των αστυνομικών, πολλοί από τους οποίους εγκαταλείπουν τα χωριά τους για να κουβαλάνε τις τσάντες του «ΑΒ» στις συζύγους των πολτικών και των επιχειρηματιών.

Αλήθεια, έχει αναρωτηθεί κανείς ποιά θα έπρεπε να είναι η «σωστή» αντίδραση ενός 14χρονου παιδιού που βλέπει τον φίλο του να πέφτει νεκρός από αστυνομική σφαίρα; Μήπως θα έπρεπε να σκύψει το κεφάλι και να υποκλιθεί στο σύστημα; Αυτό θα έκανε ο Αχιλλέας, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Καραισκάκης, ο Κολοκοτρώνης; Θα έσκυβαν το κεφάλι τους και στην συνέχεια θα γινόντουσαν πολιτικοί και αφού τα έπιαναν από την Siemens θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη και πρωθυπουργοί της Ελλάδας; Πως νομίζετε ότι θα αντιδρούσε ο Μέγας Αλέξανδρος, εάν είχε την εμπειρία του Ρωμανού στα 14 του χρόνια;

Λοιπόν είτε αρέσει είτε όχι στον αποχαυνωμένο μαλάκα λαό ο Νίκος Ρωμανός είναι μόλις 20 χρονών και είναι ένας ήρωας. Εκλεψε την τράπεζα αλλά δεν πήρε μίζες εκατομμυρίων ευρώ για να σκεπάσει μια βρώμικη υπόθεση. Το πόσο ήρωας είναι ο Ρωμανός και πόσο σκουπίδια είναι κάποιοι άλλοι θα το διαπιστώσετε- πολύ σύντομα- όταν οι Γερμανοί θα κρεμάσουν στα μανταλάκια τους λαδιάρηδες υπουργούς.

Το πόσο ήρωας είναι ο Ρωμανός θα το διαπιστώσετε όταν διαβάσετε την κατάθεση του Χριστοφοράκου ο οποίος  αποκάλυψε πως λάδωνε τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Φυσικά η κατάθεση Χριστοφοράκου δεν έτυχε της αντίστοιχης δημοσιότητας.

Εχουμε λοιπόν ένα 20χρονο παιδί που αντιστέκεται με τον τρόπο του σε ένα σύστημα εξουσίας το οποίο στελεχώνουν λαδωμένα πολιτικά σκύμβαλα που βγάζουν κάθε τόσο τηλεοπτικούς δεκάρικους. Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις πλέον διεφθαρμένες χώρες του πλανήτη. Μέσα σε μια τέτοια χώρα-μπόχα, (Κολομβία των Βαλκανίων την αποκαλούμε στο Κουρδιστό Πορτοκάλι), ο Νίκος Ρωμανός επέλεξε να αντισταθεί με τον τρόπο του.

Ο Ρωμανός έκλεψε μια τράπεζα και το σύστημα τον εκδικείται ενώ η πλειοψηφία του χοντρκώλη μαλάκα νεοέλληνα παρακολουθεί από τον καναπέ της άβουλη, αποχαυνωμένη, μοιραία.

Εάν αντί να μπει στην τράπεζα έμπαινε σε μια κλαδική του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να είχε γίνει ακόμη και πρωθυπουργός με τον Χριστοφοράκο, το Κόκκαλη και τους υπόλοιπους ντόπιους βαρώνους να τον έχουν στα ώπα-ώπα.

Ο μόλις 20 χρόνων Νίκος Ρωμανός αντί να γίνει ένα ακόμη πουλημένο κορμί έγινε ήρωας. Οπως η Τουρκάλα φοιτήτρια της Γερμανίας που δεν γύρισε το κεφάλι της αλλού για να συνεχίσει το δρόμο της αλλά κοίταξε κατάματα τη βία….Θα πρέπει ο καθένας από μας να αναρωτηθεί πόσο άρρωστο είναι ένα κράτος και ένας λαός που αδιαφορεί για τον Νίκο Ρωμανό και ανέχεται να τον κυβερνά ένα πολιτικό προσωπικό από δωροδοκημένες σερβιέτες ντόπιων και ξένων βαρόνων.

Εκατοντάδες άνθρωποι είπαν το τελευταίο αντίο στην Τούτσε Α.στο μουσουλμανικό τέμενος του Όφενμπαχ. Η 23χρονη Τουτσέ θέλησε να βοηθήσει δύο κορίτσια που παρενοχλούνταν και το πλήρωσε με τη ζωή της. Ο διεθνής αντίκτυπος ήταν μεγάλος: Η ιταλική εφημερίδα La Stampa την χαρακτήρισε «Άγγελο του Mc Donald´s», ενώ τουρκική εφημερίδα φιλοξένησε άρθρο με τίτλο «Ευχαριστούμε Τουτσέ, σε αγαπούμε».