Αλέξη, διώξε τον ψευτο-Θόδωρο Μιχόπουλο και πάρε τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη

images-20

 

Μύλος με την μονταζιέρα του Μαξίμου. Ο Μιχόπουλος (στη φωτογραφία κρατάει την σακούλα με τις τυρόπιτες) ξεπέρασε και τον ηρωικό Μουρούτη. Κι΄ αυτό γιατί ανάγκασε τον Γιουνκέρ να διαψεύσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη την μονταζιέρα του Μαξίμου το οποίο με non paper του Mιχόπουλου διέδιδε ότι ποτέ δεν εγινε προσπάθεια τηλεφωνικής επικοινωνίας Τσίπρα-Γιουνκέρ.

«Η παραφιλολογία συνεχίζεται. Μετά την πρόταση των θεσμών, “που ποτέ δεν δόθηκε στην Ελλάδα” -αλλά δημοσιεύθηκε στον τύπο!…-, σήμερα αξιωματούχος ανακάλυψε αναπάντητες κλήσεις! Η ελληνική πρόταση παραμένει στο τραπέζι, αναμένουμε τα σχόλια των θεσμών». 

Αυτή η εικόνα του Μαξίμου παραπέμπει στην εποχή των μάγων τύπου Θωμαδάκη που είχει μαζέψει στο μαγαζί η Δήμητρα Λιάνη και οι φίλες της. Τόσιοι άξιοι δημοσιογράφοι εργάζονται στην ΑΥΓΗ, τον πρώην αρχισυντάκτη της Πόπης Τσαπανίδου βρήκε ο Τσίπρας να κάνει διευθυντή στο γραφείο τύπου;

Καλούμε τον πρωθυπουργό να μας πει πως έκανε αυτή την εκπληκτική αξιολόγηση και γιατί στο τσακ κόπηκε ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης.

Σήμερα λοιπόν ο Πρέοδρος της Κομισιόν επιβεβαίωσε και δημόσια ότι δεν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα πρωθυπουργό το Σάββατο, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έλαβε ποτέ την εναλλακτική πρόταση του κ. Τσίπρα!!!

Επιβεβαίωσε-σύμφωνα με το Μega- ο πρόεδρος της Κομισιόν το ρεπορτάζ του Reuters που ανέφερε ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αρνήθηκε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα γιατί η ελληνική πλευρά δεν έστειλε εναλλακτικές προτάσεις.

«Η ελληνική πλευρά, ο φίλος μου Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε να παρουσιάσει μέχρι την Πέμπτη το βράδυ μια εναλλακτική πρόταση, μετά υποσχέθηκε να το κάνει αυτό μέχρι την Παρασκευή. Ήθελε να μιλήσει τηλεφωνικά μαζί μου το Σαββατο, αλλά δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής αυτή την εναλλακτική πρόταση. Πρέπει να τη μελετησείι κανείς λεπτομερώς, πριν μπορέσει να πάρει δεσμευτική θέση επ” αυτής. Ελπίζω ότι αυτές οι ελληνικές εναλλακτικές προτάσεις θα μας παρουσιαστούν σύντομα ώστε να έχουμε όλες τις προϋποθέσεις που θα μας επιτρέψουν στο περιθώριο της συνόδου με τη Λατινική Αμερική να καθήσουμε με τους Έλληνες συναδέλφους και να εξετάσουμε την περαιτέρω διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου εν όψει της συνόδου του G7 στη Βαυαρία.

http://kourdistoportocali.com/post/44366/mihopoulos