Εφόδους στις παραλίες για ιατρικές εξετάσεις θα κάνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

wpid-wp-1438890338223.jpeg

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τις εξετάσεις πρόληψης τεσσάρων μορφών καρκίνου, ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής διευκρίνισε πως έκανε αυτές τις δηλώσεις για να δείξει στους πολίτες πως υπάρχει κάτι χειρότερο από την φτώχεια και αυτό είναι η αρρώστια.

«Την υγειά σας να έχετε να πληρώνετε τις τράπεζες και τους ολιγάρχες» είπε ο κ. Κουρουμπλής.

Πάντως, από αύριο, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν εφόδους στις παραλίες και θα κάνουν κολονοσκόπηση και εξέταση προστάτη στους λουόμενους.

Επειδή η εξέταση με σύγχρονα μέσα κοστίζει, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιούν μόνο δάχτυλο, αξιοπρέπεια και κωλοβυθόμετρο.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιούν μόνο το αριστερό χέρι, ενώ διευκρινίζουν πως ΄το κωλοδάχτυλο από αριστερό είναι συντροφική κίνηση.

Η επιχείρηση εξετάσεων στις παραλίες θα έχει την ονομασία «Ψυχή βαθιά», σε ένδειξη μνήμης στους αντάρτες του Δημοκρατικού Στρατού που δεν είχαν κάποιον πάνω στα βουνά να τους ψάξει την κωλoτρυπίδα, οπότε πέθαιναν από τις βόμβες των Αμερικανών, ενώ μπορεί να είχαν καρκίνο.

Της επιχείρησης θα ηγείται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος, επειδή δεν βλέπει, θα πασπατεύει στα τυφλά, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους παραθεριστές.

Όσοι λουόμενοι βρεθούν να έχουν καρκίνο θα υποχρεώνονται να καθαρίζουν την παραλία, ενώ θα πληρώνουν και πρόστιμο.

Εξετάσεις θα γίνονται και στους βύζους των γυναικών που κάνουν μπάνιο, γιατί τα τραβάνε συνέχεια τα βυζιά τους τα τελευταία χρόνια και έχουν προβλήματα.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα ψάχνουν και το πράμα των γυναικών αλλά θα χρησιμοποιούν φακό και σφυρίχτρα γιατί έχουν χαθεί εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτή την όμορφη και επικίνδυνη περιοχή.

(Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τις βλακώδεις δηλώσεις. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έφερε ελπίδα αλλά έχει φέρει πολύ γέλιο.)

pitsirikidotnet.gr

http://pitsirikos.net/2015/08/

image