ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ! Πως ο μέντορας του Τσίπρα κρατούσε τεράστια ποσά στα ταμεία της εταιρείας του

wpid-wp-1446214923720.jpeg

Όλο και πιο έντονος γίνεται ο πονοκέφαλος που προκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο μέντορας του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα, το περιβάλλον του κ. Φλαμπουράρη έδωσε… διευκρινίσεις σχετικά με τη… ρύθμιση οφειλών του υποστηρίζοντας ότι «ο κ. Φλαμπουράρης δεν εντάχθηκε στη ρύθμιση των 100 δόσεων, διότι είχε κάνει χρήση προηγούμενης ρύθμισης, της κυβέρνησης Σαμαρά και είχε εξοφλήσεις τις οφειλές του σε 12 δόσεις». Ωστόσο, όπως γράφει ο ίδιος, τα χρέη της εταιρείας Διάτμηση προς το Δημόσιο και εντάχθηκαν αρχικά στη ρύθμιση των 100 δόσεων, δεν δημιουργήθηκαν το 4μηνο Ιανουαρίου-Μαΐου (οπότε κι η εταιρεία μεταβιβάστηκε στον συνέταιρο του κ. Κοτταρίδη) αλλά τα προηγούμενα χρόνια (από το 2011 έως το 2014) οπότε και εμφάνιζε ταμειακά διαθέσιμα 1,3-2 εκατ. ευρώ.
«Ο Φλαμπουράρης αντί να πληρώνει τις υποχρεώσεις του στο κράτος, το χρεοκοπημένο ελληνικό κράτος, φέσωνε κατ” εξακολούθηση και εκ συστήματος το Δημόσιο κρατώντας τεράστια για την εποχή στα ταμεία της εταιρείας» γράφει ο κ. Παπαχρήστος. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο κ. Φλαμπουράρης δεν πήγε να πληρώσει ούτε όταν η κυβέρνηση Σαμαρά έφερε την ευνοϊκή ρύθμιση για τις 12 ή 18 δόσεις. Περίμενε τις 100 δόσεις και συνέχιζε να συσσωρεύει μετρητά στα ταμεία της εταιρείας.

http://www.crashonline.gr

http://fonaklas.blogspot.gr/

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/Zqxopi-27Wc/blog-post_4814.html