ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ….Κιάρα εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου: «Ο παππούς μου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, είναι για μένα…».- Η εξομολόγηση της εγγονής του Κιάρας

wpid-wp-1446878183322.jpeg

Η εγγονή του Άκη, Κιάρα Τσοχατζοπούλου είναι 16 ετών και έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα. Μετά την πρώτη της εκδήλωση μίλησε για τον παππού της και είπε ότι τον λατρεύει και της λείπει πολύ. «Δυστυχώς δεν μπορώ να τον βλέπω γιατί είμαι ανήλικη. Οι σχέσεις μας ήταν καταπληκτικές. Τον αγαπάω και τον σκέφτομαι. Ρωτάω τον πατέρα μου αν είναι καλά. Τον περιμένω να βγει για να τον πάρω αγκαλίτσα. Θαυμάζω την προσωπικότητά του, τη δυναμικότητά του, την καλοσύνη του.

image

Είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, καλοσυνάτος και πάντα όποτε τον έβλεπα ήταν χαμογελαστός. Στενοχωριέμαι πολύ που όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορώ να τον δω. Τον περιμένω να έρθει. Μου έχει κοστίσει πολύ που ο παππούς μου είναι στη φυλακή, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα».

Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στην εικόνα.. Ευχαριστώ.

http://www.spirospero.gr

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/HUMrx7RYMlk/blog-post_751.html