Τα 66 ακίνητα του υιού Βαρβιτσιώτη – Ο πολιτικός κηφήνας του “όποιος δεν έχει…να πουλήσει”!

wpid-wp-1446880052581.jpeg

Την ξεκάθαρη πρόθεση της μνημονιακής συγκυβέρνησης των νενέκων να φορτώσουν…
τα Α.Φ.Μ. των Ελλήνων με χρέη στις εφορίες μεταφέροντας έτσι μεγάλο μέρος του δημοσίου χρέους σε ιδιωτικό «βάζοντας στο χέρι» τα σπίτια του κοσμάκη για ένα κομμάτι ψωμί, ξεκαθάρισε ο πρόσφατα ο υπουργοποιημένος απόγονος Βαρβιτσιώτη.

image

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφερόμενος στο νέο Φόρο Ακινήτων είχε δηλώσει σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, χτυπώντας μάλιστα το χέρι στο τραπέζι …
« Φόρος.. όχι ανάλογα με το εισόδημα, Ανάλογα με την ΑΞΙΑ του ακινήτου.
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.. ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. Είμαι ξεκάθαρος σ’αυτό.»
Με άλλα λόγια ο μοσχαναθρεμμένος ανεπάγγελτος απόγονος του πολιτικού τζακιού απο το οποίο κληρονόμησε το πολιτικαντιλίκι ξεκαθάρισε οτι …
ο καταχρεωμένος Έλληνας θα πρέπει να βγάλει το σπίτι του «στο σφυρί» προκειμένου να κόψει το λαιμό του
να πληρώσει τα χαράτσια.
Με την αγορά ακινήτων «παγωμένη» και τις τιμές πώλησης σπιτιών και καταστημάτων να «βουτάνε» καθημερινά, η πρόταση του κρατικοδίαιτου «ευρω-σωτήρα» παραπέμπει σε εποχές που οργίαζαν οι «μαυραγορίτες» και ολόκληρες περιουσίες άλλαζαν χέρια για ένα ντενεκέ λάδι.
Αφού δηλαδή η αγορά έχει πατώσει, ο Έλληνας θα εξαναγκαστεί να «σκοτώσει» το σπίτι του – που ενδεχομένως να έχει κληρονομήσει απο τους δικούς του – προκειμένου να βρει λεφτά να ξεχρεώσει τα χαράτσια της εφορίας.

Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στην εικόνα.. Ευχαριστώ.

parakato.gr