ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ -Ψηφίζω Μειμαράκη!

stournaraioi

Χάος στη ΝΔ από την παρέμβαση Καραμανλή υπέρ του Μειμαράκη, η οποία προκαλεί ένα ακόμη μπάχαλο στο χαζοκόμμα της Συγγρού.

Ο Καραμανλής αναγκάζεται να παρέμβει υπέρ του Καραμανλή μπροστά στον κίνδυνο να χάσει ο Μειμαράκης τις εκλογές!

Ο Μειμαράκης έντρομος κάνει κομπλιμέντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη στους διαδρόμους της Βουλής!

Στον απόηχο της έντονης φημολογίας που έφερνε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, να έχει άρει την εμπιστοσύνη του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η πραγματικότητα ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Από το περιβάλλον του κ. Καραμανλή, επισημαίνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός, εξακολουθεί να θεωρεί οτι ο κ. Μεϊμαράκης, είναι ο μοναδικός υποψήφιος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας την επομένη των εκλογών.

Στο μεταξύ, ο πάγος μεταξύ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη «έλιωσε» στους διαδρόμους της Βουλής το βράδι της Παρασκευής.

Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους πυρά, μετά το ναυάγιο της 22ας Νοεμβρίου, φαίνεται πως βρήκαν κοινό κώδικα, αφήνοντας στο παρελθόν τις μεταξύ τους αιχμές.

Η συνάντηση των κ.κ. Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη, έλαβε χώρα στους διαδρόμους της Βουλής, με τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, να πλέκει το εγκώμιο του βουλευτή και πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

-»Η υποψηφιότητά σου είναι η καλύτερη. Έχει τα καλύτερα πολιτικά στοιχεία», φέρεται να είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Tόσο χασογκόλης είναι ο Μειμαράκης που άρχισε να παραδέχεται την ήττα του στον Μητσοτάκη!!!

ΝΕΟ

http://kourdistoportocali.com/post/48758/karamanlis