Holly shit!

wpid-wp-1461067691737.jpeg

Οι δώδεκα μουσουλμάνοι -(συμβολικός αριθμός για να μας θυμίζει τους δώδεκα αποστόλους; )- θα μπορούσαν να είναι και ένδεκα για να θυμίζουν ποδοσφαιρική ομαδα.Άλλωστε θρησκεία και ποδόσφαιρο έχουν περισσότερα κοινά απο όσα υποψιάζεσαι:είναι αμφότερα το όπιο του λαού και καταφέρνουν και τα δυο να χειραγωγουν τον όχλο. Για κάποιους περίεργους λόγους που ομολογουμένως δεν καταλαβαινω, οι ομάδες ονομάζουν τον όχλο-οπαδούς και η θρησκεια τους οπαδούς -ποίμνιο.
Πρόκειται για ενα και το αυτό πράγμα, φανατικοί οπαδοί -που λειτουργούν δοθείσης της ευκαιρίας με αντανακλαστικα οχλου- μιας συγκεκριμένης κάστας, που ενωμένοι κατω απο ενα σύμβολο, πες το τριφύλλι, σταυρο, σβάστικα ειναι έτοιμοι να σκοτώσουν, να κατασφαξουν, να λεηλατήσουν, να πυρπολησουν ,και γενικα να επιδοθούν σε καθε ειδους βαρβαρότητα προκειμένου να επικρατήσει η κάστα, η ομάδα ,ο θρησκευτικός πολιτισμός τους βρε ζώα.
Το ποδόσφαιρο λοιπόν και η θρησκεία σαν μοναδική παραμυθία του λαού, (και τα δυο διεκδικούν την αποκλειστικότητα) .Δεν είναι τυχαίο που οι χασισοποτες ονόμαζαν το χασίσι «παραμύθα» , παρα πολύ εύστοχα λεω εγώ!
Υπο την αίρεση οτι ο λαός δεν είναι εξαρτημένος απο άλλες ψυχοτροπες ουσίες όπως το χασίσι , η κοκαΐνη, η ηρωίνη, τα ψυχοφάρμακα,τα ξύδια. Υπο την αίρεση οτι ο λαός δεν είναι εξαρτημένος απο αλλού ειδους ψυχοτροπες δραστηριότητες όπως η διάβασμα κίτρινου τύπου η η παρακολούθηση τηλεόρασης: τα δύο τελευταία συνδιαζομενα ταυτοχρόνως με ξαπλωμα στον καναπέ μπορούν να επιβραδύνουν την λειτουργία του εγκεφάλου ώστε να μην χρειάζεται πλέον η αιματηρή και δαπανηρή για το ασφαλιστικό μας συστημα λοβοτομή.
Το θέμα μου -απ’το οποίο προς στιγμή έφυγα – δεν είναι η εθνική μας ερημιά αλλα μια αλλη, και αυτό είναι ενα στοιχείο που θα καταπληξει τους ιδιους τους πρόσφυγες.Ειναι η πασιφανης πλεον και παντελώς αναμενόμενη πολιτισμική και πολιτιστική ερημιά της Ευρώπης .
Οι δώδεκα λοιπόν θα μπορούσαν να ειναι μονο τρεις(όπως η Αγία τριας ) ή οι( Τρεις Ιεράρχες)- θα ειχαν σουξε και τα δυο-, ή ακομη καλύτερα τρεις + ενας για να μας θυμίζουν το γνωστό τρεις και ο κουκκος ,το τελευταίο μάλιστα νομίζω οτι θα ήταν και ευτυχεστερο σημειολογικά για δύο λόγους : πρώτον για να τονιστεί με αυτόν τον τρόπο και η διάθεση των Ευρωπαϊκών -(πολιτιζμένων) sic- κρατών να δεχτούν οσο το δυνατόν μικρότερο αριθμό προσφύγων και δεύτερον διότι ο κουκκος σαν σύμβολο του παρασιτισμού θα θυμίζει σ’αυτούς τους άμοιρους οτι ως τέτοιους- δηλαδή ως παράσιτα στη φωλια της θα τους δεχτεί η Ευρώπη- και αυτό ειναι ενα μάθημα που θα το πάρουν πολύ σύντομα .Οπως συνέβη άλλωστε και με την πλοιοψηφια των αραβοφωνων η μη ,μετανάστων δεύτερης και τρίτης γενιάς που οδηγήθηκαν απο τα γκέτο των Βρυξελλών και του Παρισιού στους κόλπους των εξτρεμιστών μουλαδων και απο εκεί ντουγρού στις τάξεις των τζιχαντιστων του Ισλαμικού κράτους.
Οι δώδεκα λοιπόν πρόσφυγες οδηγήθηκαν στην αγκαλιά, στην μεγάλη αγκαλιά της πολιτισμένης, της χριστιανικής Ευρώπης, εκείνης που δέχεται το διαφορετικό, εκείνης που δεν εξαθλιωσε με την ιμπεριαλιστική, αποικιοκρατική πολιτική της ολο τον αραβοφωνο κόσμο τα τελευταία εκατόν ογδόντα χρόνια.Δάκρυσα !
Σε τι αποσκοπούσε τελικά ολο αυτό; Σαν κίνηση συμβολική, ευγενική χειρονομία απέναντι στους πρόσφυγες που οδηγηθηκαν σε δομές φιλοξενίας (το γκέτο -φτου -ειναι βρώμικη λέξη μας θυμιζει και το γκέτο της Βαρσοβίας) ,αλλα και σαν πλησίασμα-έκκληση καλής θέλησης προς το Ισλαμ πολύ φοβάμαι οτι τόσο ο προκαθημενος της καθολικής Εκκλησίας οσο και οι πρόσφυγες λίγα αποκόμισαν . Την πάτησαν, κατα το κοινώς λεγόμενο έπιασαν τον Πάπα απο τα α@@@@@@.Κυριολεκτικά!
Αλλα μια και το θέμα είναι θρησκευτικό ,απολαύστε τον George Carlin (stand up comedian ) σε εναν απολαυστικό μονόλογο με θέμα τι άλλο ; Τις θρησκείες και οτι αυτές πραγματικά αντιπροσωπεύουν.

image

https://xeimwniatikhliakada.wordpress.com/2016/04/19/holly-shit/