O Φλαμπουράρης ρουφούσε τον φραπέ με το καλαμάκι πάνω στο ταχύπλοο

wpid-wp-1471627246232.jpeg

Η φήμη-ράδιο αρβύλα που ήθελε τους Σταθάκη-Φλαμπουράρη στο ταχύπλοο σκάφος που διεμβόλισε το καίκι στην Αίγινα προκάλεσε σάλο στα ΜΜΕ και στα social media.

To τραγικό για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι έγινε πιστευτή από μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης. Ολο και περισσότεροι Ελληνες θεωρούν του συριζαίους ικανούς για όλα, τους θεωρούν δηλαδή μεγάλα λαμόγια παρότι όλοι οι συριζαίοι δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο τσουβάλι.

Ο Φλαμπουράρης και ο Σταθάκης δεν είχαν καμμία σχέση με το ταχύπλοο. Επειδή όμως είναι συριζαίοι όλο και πιο πολλοί πολίτες πίστεψαν το ράδιο-αρβύλα.

Οταν ιδεολογία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει το πορτοφόλι (που χωρίζει τους εγχώριους ιμιτασιόν Κορλεόνε από τις τηλεοπτικές άδειες) όλα μπορείς να τα περιμένεις. Τα παληκάρια δεν κολώνουν μπροστά σε τίποτε.

Ακόμη και να ανέβουν μπουσουλώντας στα 4 τα σκαλιά της Παναγίας Τήνου παρότι την προηγούμενη και την επόμενη θα είναι βουτηγμένοι σε κάθε είδους ρεμούλα.

Οι συριζαίοι κατάφεραν μέσα σε χρόνο dt να παραπαίμπουν σε κακόφημη συμμορία.

Γι΄αυτό και πολλοί Ελληνες είναι έτοιμοι να πιστέψουν ότι το ταχύπλοο οδηγούσε ο Φλαμπουράρης ενώ παράλληλα ρουφούσε και τον φραπέ με το καλαμάκι.

Αρκούσε μια ανακοίνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που ζητούσε να γίνει άρση απορρήτου των τηλεφώνων όσων εμπλέκονται στο ταχύπλοο για να πάρει φωτιά ο αχυρώνας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να εξαπολύσει επίθεση σε ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους Αρη Πορτοσάλτε και Μπάμπη Παπαναγιώτου.

«Η λάσπη και η εμπάθεια απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση δεν είναι κάτι καινούριο. Σε όλα όμως υπάρχει ένα όριο, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε απώλειες ανθρώπινων ζωών » αναφέρει σε χθεσινοβραδυνή του ανακοίνωση και προσθέτει:

«Μετά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου για την τραγωδία στην Αίγινα, σήμερα είδαν το φως και άθλιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιογράφων, όπως ο Α. Πορτοσάλτε και ο Μπ. Παπαπαναγιώτου, για να μας αποδείξουν ότι το βαρέλι της συκοφαντίας δεν έχει πάτο.»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την οργή του Μπάμπη Παπαναγιώτου που απαντά μέσω twitter:

Προς Συριζα: Το μόνο “βαρέλι δίχως πάτο” που υπάρχει, ειναι ο ευτελισμός της Αριστεράς,που με ελάχιστη προσπάθεια,”πετύχατε”!

Κάνει λόγο για απροκάλυπτη και πλέον ονομαστική στοχοποίηση δημοσιογράφων επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει ότι το tweet που προκάλεσε την αντίδραση ήταν το ίδιο ερώτημα που έθεσε και το ΠΑΣΟΚ.

Οταν στο ΣΥΡΙΖΑ έγραφαν την παραπάνω ανακοίνωση δεν είχαν κάποιο σχόλιο για τον υπουργό Δρίτσα ο οποίος εξυμνούσε την δεινότητα(!) του χειριστή Θρασύβυλου Λυκουρέζου;

Ποιος όρισε τον υπουργό συνήγορο;

Ο Αρης Πορτοσάλτε θα έγραφε με τη σειρά του:


Εχουν δίκιο να αγανακτούν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ καθώς εμπλέκονται τα ονόματα των Φλαμπουράρη και Σταθάκη ως επιβαίνοντες στο ταχύπλοο του Θρασύβουλου Λυκουρέζου.

Πως είναι δυνατόν ο εφοπλιστής Σταθάκης και ο μέντορας του Τσίπρα Φλαμπουράρης να επιβιβαστούν σ΄αυτό το τιποτένιο ταχύπλοο; Σοβαροί να είσαστε…Είναι προσβολή για τους πολυτελείς συντρόφους υπουργούς να τους τοποθετείτε ως επιβάτες αυτού του φτηνιάρικου ταχύπλοου που οδηγούσε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος.

Ο Σταθάκης και ο Φλαμπουράρης επιβάτες σ΄αυτό το θαλάσσιο τρίκυκλο της συμφοράς. Πως είναι δυνατόν; Μια τέτοια κατηγορία αποτελεί μεγαλύτερη προσβολή για τους δύο υπουργούς από αυτόν κάθε αυτόν τον εμβολισμό του καικιού.

Μόνο θαλαμηγοί μπορούν να φιλοξενούν τους πολυτελείς συντρόφους οι οποίοι αφού έκαναν ρεσάλτο στην εξουσία πλάκωσαν τους φόρους και τα χαράτσια για να τρομοκρατήσουν τους φορολογούμενους και να συνεχίσουν οι ίδιοι να απολαμβάνουν την χλιδάτη και σπάταλη ζωή.

Δεν είδατε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έπεσαν σαν τα κοράκια στις λιμουζίνες της κρατικής εξουσίας; Δεν βλέπετε καθημερινά πόσο επικίνδυνοι και σπάταλοι είναι; Δεν βλέπετε ότι χρησιμοποιούν τους διεφθαρμένους δημόσιους οργανισμούς για να ταίσουν τα παπαγαλάκια τους;

Δεν βλέπετε ότι είναι ικανοί για όλα αρκεί να διατηρήσουν το μέλι της εξουσίας;

(Αυτό που σε μεγάλο βαθμό έκαναν και οι προηγούμενοι)

Πως είναι δυνατόν όμως πολυτελείς και επιδέξιοι κώλοι συριζαίων να αρκεστούν σε ένα ξεπεσμένο ταχύπλοο σαν το Duende;


ΠΗΓΗ