ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ .. Το Μαξίμου  πετάει έξω τον Αλαφούζο…

wpid-wp-1474584483449.jpeg

ΣΟΚ και δέος: Πάνε για εκτέλεση και τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζου στο πόθεν έσχες του οποίου αμφισβητεί ο Μαρινάκης και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ρίχνει λάδι στη φωτιά μιλώντας στο ραδιόφωνο του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και ενός εκ των 4 υπερθεματιστών.

Κι όλα αυτά ενώ η υποτιθέμενη επιτροπή είχε εγκρίνει υποτίθεται τα πόθεν έσχες των 4 μετά από έναν έλεγχο στο πόδι. Στην συνέχεια θα ξεσπούσε ο τυφώνας βοσκοτόπια Καλογρίτσα-Καραμπάτσου. Την αποκάλυψη θα έκανε ο Τάσος Τέλλογλου στο STAR. Μια αποκάλυψη που είναι πολύ πιθανόν να ξηλώσει το πουλόβερ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Θα περνούσαν πολλές μέρες και νύχτες κυβερνητικής αμηχανίας.

Θα μεσολαβούσε η πρόσφατη περιπέτεια με τους 2 δημοσιογράφους στην Νέα Υόρκη πριν επιστρέψει ο Νίκος Παππάς στην Αθήνα για να μας πει ότι τελικώς θα ελεγχθούν επί 15 μέρες όλα τα πόθεν έσχες. Οι δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας θα ήταν βούτυρο στο ψωμί για την πλευρά Μαρινάκη. Από το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών ένας καταιγισμός με ραδιοφωνικά σποτάκια θα αμφισβητούσε το πόθεν έσχες του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζου η πλευρά του οποίου είχε υποστηρίξει ότι ο Μαρινάκης δεν εμφάνισε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του. Κι όλα αυτά λίγες ώρες πριν οι 4 υπερθεματιστές πληρώσουν την πρώτη δόση.

Η γραμμή επικοινωνιακής αντεπίθεσης του Μαξίμου απέναντι στις αποκαλύψεις για τα βοσκοτόπια και τον δανεισμό Καλογρίτσα είναι να υπονομευθεί αντίστοιχα και το πόθεν έσχες του Αλαφούζου με αποτέλεσμα να χάσουν τις άδειες οι Καλογρίτσας-Αλαφούζος και το Μαξίμου να εμφανίσει διπλό επικοινωνιακό κέρδος:

Πρώτον οτι δεν διστάζει να εφαρμόσει το Νόμο απέναντι και στους αδελφικούς επιχειρηματίες όπως ο Καλογρίτσας, την ίδια στιγμή που θα ικανοποιεί τους ψηφοφόρους του δίνοντάς τους βορά τον “ενοχλητικό” Αλαφούζο και τον ΣΚΑΙ.
Δεύτερον ότι κατάφερε να αυξήσει τα έσοδα από τον διαγωνισμό μια και η άδεια του Καλογρίτσα θα περάσει στον Σαββίδη ο οποίος προσέφερε 61.500.000 εκατ. ευρώ (κοντά στα 9 εκατ. ευρώ παραπάνω από τον Καλογρίτσα ο οποίος χτύπησε την άδεια με προσφορά 52.600.000 εκατ. ευρώ). Εάν χάσει την άδεια και ο Αλαφούζος αυτή θα περάσει στα χέρια του 2ου επιλαχόντα που είναι ο Κοντομηνάς ο οποίος έδωσε 61.000.000 εκατ. ευρώ-σχεδόν 18.000.000 εκατ. ευρώ περισσότερα από τον Αλαφούζο. Ετσι ο Τσίπρας θα εμφανίσει επιπλέον έσοδα 27.000.000 εκατ. ευρώ τα οποία θα μοιράσει στους αναξιοπαθούντες (εγκεφαλικά) ψηφοφόρους. Εκτός από τα παραπανίσια εκατομμύρια θα έχει καταφέρει να πάρει άδεια ο Κοντομηνάς που παραδοσιακά στήριζε την κυβέρνηση αλλά και ο Σαββίδης που επίσης στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι στις 4 άδειες θα επιτύχει να βρεθεί με 3 “δικά του κανάλια” και απέναντί του μόνο τον ΑΝΤ1 εάν τελικά ο Κυριακού καταφέρει να δικαιολογήσει τα 75.900.000 εκατ. ευρώ με το πόθεν έσχες του. Εάν ο Κυριακού αποτύχει να τα βρει ή να τα δικαιολογήσει με το πόθεν έσχες του, η άδειά του θα περάσει στα χέρια των Βαρδινογιάννηδων. Ετσι η κυβέρνηση θα βρεθεί να έχει απέναντί της μόνο τους Αλαφούζο-Κυριακού που τους θεωρεί πιο εύκολα αντιμετωπίσιμους από τους Κοντομηνά-Βαρδινογιάννη. Βέβαια εάν μετά τον διαγωνισμό που προκάλεσε το απόλυτο μπάχαλο η κυβέρνηση καταφέρει να μοιράσει εκ νέου την τράπουλα των αδειών χωρίς να χάσει την εξουσία θα μιλάμε για μοναδικό ταλέντο επιβίωσης στα όρια…


Πηγή