Ακυρώνεται η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

wpid-wp-1477500234030.jpeg

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη χώρα μας η είδηση πως η κυβέρνηση αποφάσισε να ακυρωθεί η παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν κατά  την ώρα της παρέλασης ..Όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, ακυρώνονται τόσο οι παρελάσεις όσο και όλες οι υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις..

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ακόμα πως παρακαλεί τους Έλληνες να μην βάλουν στα μπαλκόνια την ελληνική σημαία διότι λόγω των ισχυρών θυελλωδων ανέμων υπάρχει κίνδυνος να γίνει κουρελόχαρτο η γαλανόλευκη..Φρόντισε η ίδια όπως καταλήγει η ανακοίνωση να την κάνει κουρέλια..

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει πως η ακύρωση της παρέλασης έχει σκοπό να ρίξει το ηθικό του λαού μας που είναι πολύ ανεβασμένο μετά την επιτυχία του τρίτου Μνημονίου.

Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει πως η ακύρωση της παρέλασης και των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου δείχνει τον φόβο της κυβέρνησης να κατέβει σε εκλογές..

ΥΓ ..Το ανωτέρω κείμενο είναι χιουμοριστικό και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα…
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες..

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°