Σκατά στον τάφο της Δημοκρατίας

wpid-wp-1476200674516.jpeg

Από τις αντιδράσεις τους στην είδηση του θανάτου του αρχιπραξικοπηματία, οι χρήστες των social media θα μπορούσαν εύκολα να χωριστούν σε 2 μεγάλες κατηγορίες: αυτούς που εύχονταν σκατά στον τάφο του κι αυτούς που ένιωσαν περήφανοι για τη Δημοκρατία μας, η οποία είχε τη μεγαλοψυχία να επιτρέψει σε έναν εχθρό της να πεθάνει ελεύθερος και σε βαθιά γεράματα.




Μάλιστα, από τα πολλά σκατά στον τάφο του Παττακού που διαβάσαμε, θα νόμιζε κανείς ότι η Χούντα δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι της σε αυτή τη χώρα, πόσο μάλλον ότι συνεργάστηκε αρμονικά με τον ντόπιο πληθυσμό της.

Προφανώς, όλοι αυτοί οι εκατοντάδες χιλιάδες που αποθέωναν αυθόρμητα τον Παττακό σε κάθε του εμφάνιση δεν ήταν δικοί μας πατεράδες και παππούδες. Τίποτα λαθρομετανάστες από τη Συρία θα ήταν.

Παιδιά, αν είναι κάθε φασίστας σαν τον Παττακό να πεθαίνει στα 104 του ελεύθερος κι ωραίος σπίτι του, δεν κάνουμε δουλειά, όσα σκατά κι αν ρίξετε στον τάφο του.

Από την άλλη, είχαμε το Ακραίο Κέντρο, τους κλασικούς ισαποστασίτες του Μετώπου Κοινής Λογικής, οι οποίοι εξέλαβαν το φυσικό θάνατο ενός σκατόψυχου εγκληματία ως μία ακόμα απόδειξη του μεγαλείου της Δημοκρατίας μας.

Είναι οι ίδιοι που μας καλούν να ψηφίσυμε Κυριάκο Μητσοτάκη, γιο του Κων/νου Μητσοτάκη που αποφυλάκισε τον Παττακό το 1990 για λόγους υγείας, σύμφωνα με πιστοποιητικά από γιατρούς που είχε εμφανίσει τότε και υποδείκνυαν ανήκεστο βλάβη.

Τόσο ανήκεστος ήταν η βλάβη που είχε η υγεία του Παττακού που κατάφερε να ζήσει για άλλα 26 χρόνια, χωρίς ποτέ να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ούτε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, ώστε να εξεταστεί η πορεία της υγείας του, όπως όριζε ο νόμος.

Γιατί όλα αυτά; Μα φυσικά γιατί η Δικαιοσύνη σε μια δημοκρατία δεν εκδικείται, μόνο σωφρονίζει.

Για λόγους σωφρονισμού λοιπόν ο Στυλιανός Παττακός με τα πλαστά πιστοποιητικά υγείας απελευθερώθηκε, ενώ ο Σάββας Ξηρός, με 98% διαπιστωμένη αναπηρία, σκλήρυνση κατά πλάκας, μερική τύφλωση και ακρωτηριασμένο δεξί χέρι, βρίσκεται ακόμα στη φυλακή και το μητσοτακέικο – το ίδιο που είχε απελευθερώσει τον πραξικοπηματία Παττακό – είχε βγει στα κάγκελα μπροστά στο ενδεχόμενο μετατροπής της ποινής του «τρομοκράτη» από ισόβια σε κατ” οίκον κάθειρξη.

Για λόγους σωφρονισμού και ο Κώστας Σακκάς έμεινε προφυλακισμένος χωρίς δίκη επί 2,5 χρόνια και για λόγους σωφρονισμού δεν έχει επιτραπεί ακόμα στο Νίκο Ρωμανό να παρακολουθήσει τα μαθήματά του.

Γιατί μπορεί η Δημοκρατία να συγχωρεί εύκολα τους εχθρούς της – τόσο εύκολα που ο Ρουπακιάς βρίσκεται «ελεύθερος» σπίτι του -, αλλά δεν συγχωρεί με τίποτα τους εχθρούς των εχθρών της.

Κι αυτό δείχνει ότι είναι νεκρή.

Το ίδιο νεκρή με τον υπεραιωνόβιο Παττακό.

Σκατά στον τάφο της.

Ετοιμάζεται τώρα να κυβερνήσει και ο Κούλης χεράκι-χεράκι με τον θαυμαστή του Παττακού, Άδωνι Γεωργιάδη, τον επιλεγμένο από τον Παπαδόπουλο πρόεδρο της νεολαίας ΕΠΕΝ Μάκη Βορίδη και τον υμνητή της Χούντας και γιο συνεργάτη της, Θάνο Πλεύρη. Πω πω ένας δημοκράτης!

Πηγή