Στέρεψαν τα νερά του ποταμού και φάνηκε ο βούρκος…

wpid-wp-1476286803761.jpeg

Στερεύει το νερό του ποταμιού και φάνηκε ο βούρκος στο χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα της χώρας.
Συνεδρίαση Βουλής με επίπεδο για να μισήσεις το Χάρβαρντ και να προβληματιστείς για το πώς ψηφίζουμε. Ατάκες «μην μου μιλάτε στον ενικό» και άλλα γραφικά επιπέδου «κόρης ναυάρχου» σε μία μονομαχία με ένταση και από τις δύο πλευρές προς λαϊκή κατανάλωση με ψεύτες και αποτυχημένους.
Και μία άλλη πραγματικότητα που οι εντός των τειχών της Βουλής δεν νοιάζονται. Ενας ολόκληρος λαός που βρίσκεται εδώ και χρόνια στα όρια της απόλυτης εξαθλίωσης βιώνοντας τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση σε καιρό ειρήνης σε μια υποτιθέμενη δημοκρατική Ευρωπαϊκή χώρα.
Η Κυβέρνηση μεταλλαγμένη εφαρμόζει και υλοποιεί σήμερα πολιτικές που μέχρι «χτες» κατήγγειλε. Δυναστείες που μας κυβερνούν «κληρονομικό δικαίωμα» -ναι σε εισαγωγικά αφού τους ψηφίζουμε- που μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες συναντάς που κυριαρχούν, επιβιώνουν και μας καταδυναστεύουν.
Συνεδρίαση Βουλής, με υπονοούμενα και από τις δύο πλευρές για «δαχτυλίδια» και «αυτόνομες πολιτικές πορείες» την στιγμή που στο Eurogroup κόλλησε η δόση και καταλήξαμε να πάρουμε 1,1 από 2,8 δις, έρχεται λέει νέα περικοπή στις συντάξεις το 2017 και στο Αιγαίο κόβουν βόλτες ανενόχλητοι οι Τούρκοι.

Μία ακατάσχετη φλυαρία απ’ όλες τις πλευρές την ώρα που Πούτιν και Ερντογάν υπέγραψαν τη συμφωνία για τον αγωγό Turkish Stream.
Το σκάνδαλο Siemens στην φαρέτρα του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της Αντιπολίτευσης να δηλώνει «κανείς δεν μου χάρισε κανένα τηλεφωνικό κέντρο κ. Τσίπρα, πληρώθηκαν όλα στο ακέραιο». Εγιναν και αναφορές σε θαλασσοδάνεια κομμάτων, καναλιών, άδειες τηλεοπτικών σταθμών, «λαγούς και πετραχήλια»…
Για τα προβλήματα του λαού που πεινάει και τον πνίγουν τα χρέη τσιμουδιά. Για τις κατασχέσεις σε σπίτια για χρέη προς το Δημόσιο οι απαντήσεις επιπέδου 15χρονων «επί των ημερών σας γίνονταν χιλιάδες».
Μία χώρα βυθισμένη σε λύματα και καμία διάθεση για συνεννόηση. Καλά την κάθαρση δεν ευαγγελίζονται όλοι; Γιατί δεν προχωράνε; Απλά, είναι τα πράγματα. Εξω όσοι αποδείχτηκε ότι έπαιξαν βρώμικα. Κι αυτό είναι θέμα απαρέγκλιτης πολιτικής βούλησης. Εννιά ώρες μπουρδολογίες στην Βουλή. Τι κι αν κ.Τσίπρα, οι δικογραφίες στοιβάζονται στα γραφεία των λειτουργών της Δικαιοσύνης; Τελικά μόνο ο Τσοχατζόπουλος τα έφαγε σ’ αυτή την χώρα; Πότε θα φτάσει το «μαχαίρι στο κόκκαλο» είναι το ζητούμενο. Και όσο αργεί να φτάσει θα αρμέγετε ακόμα τον κόσμο κ.Τσίπρα;
Ο λαός μπορεί σήμερα τυφλωμένος από την χειραγώγηση να αναλώνεται σε πικρόχολα σχόλια σε social media για «τα τρία πτυχία του Κούλη σε επτά χρόνια και το ένα πτυχίο του Αλέξη σε δέκα», αλλά όταν ξυπνήσει θα σας πάρει όλους η μπάλα για τα 40 χρόνια φαυλοκρατίας και διαπλοκής.







Πηγή