Βίντεο: Δείτε τη νέα Χριστουγεννιάτη διαφήμιση που κάνει… επανάσταση!

wpid-wp-1480436243779.png

Αν σας ζητούσε κανείς να ονομάσετε το πρόσωπο των γιορτών των Χριστουγέννων ποιο θα ήταν αυτό; Μετά βεβαιότητας θα λέγατε πως πρόκειται για τον γενειοφόρο κύριο στα κόκκινα, που σκορπά χαρά σε όλα τα παιδιά του κόσμου (Σσσσ, κάποιοι δεν γνωρίζουν πως δεν υπάρχει).

Μια διαφήμιση μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε όλο τον κόσμο, αλλά και ένα νέο τραγούδι με τίτλο #SantaClara έρχονται να αποκαταστήσουν τη δικαιοσύνη.

Ποιος είναι εκείνος που βάζει τη γαλοπούλα ή αν θέλουμε να είμαστε παραδοσιακοί, το χοιρινό στη φωτιά για να έχει όλη η οικογένεια το γιορτινό της τραπέζι; Ποιος θα φροντίσει να βρει χρόνο να ετοιμάσει κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτες και άλλα γλυκά; Ποιος θα στολίσει το δέντρο και θα ετοιμάσει τα πάντα; Μα φυσικά μια γυναίκα. Η μαμά, η γιαγιά, η σύζυγος ή η αδερφή, είναι για κάποιο λόγο επιφορτισμένες με το «στήσιμο» των Χριστουγέννων.

«Έ, γυναίκα! Ε, πανέμορφη, φανταστική, ήμισυ του ανθρώπινου γένους. Αυτό είναι αφιερωμένο σε όλες τις δημιουργούς των Χριστουγέννων, της γέμισης της γαλοπούλας» αναφέρει το κλιπάκι πριν ξεκινήσει η μουσική.

«Έχουμε μια ερώτηση για σένα. Γιατί κάθε χρόνο, ο κ. Άη Βασίλης παίρνει όλη τη δόξα;» συνεχίζει το διαφημιστικό παρουσιάζοντας τον Άγιο με φανταχτερή αμφίεση και σε «χίπστερ» εκδοχή.

«Πώς γίνεται και κάθε χρόνο ένας κύριος παίρνει όλη την δόξα, όταν όλη η δουλειά γίνεται από γυναίκες κάνουν στο όνομά του;» αναρωτιέται η αφηγητής. «Αυτό είναι για όλες τις γυναίκες εκεί έξω που φέρνετε τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο. Να είστε περήφανες για τον εαυτό σας».

Δείτε το σποτ:

«Για όλες τις μαμάδες, τις γυναίκες, εκείνες που ψήνουν κουλουράκια, σε όλες τις κόρες, τα κορίτσια και τους δημιουργούς των Χριστουγέννων» αναφέρει ξεκινώντας το κομμάτι της Emily Roberts που ντύνει το διαφημιστικό. «Σε όλες τις πανέμορφες γιαγιάδες, ελάτε να τραγουδήσουμε για δικαιοσύνη, τα Χριστούγεννα θα ήταν χάλια χωρίς εμάς» σε άλλο σημείο.

Δείτε όλο το κομμάτι:

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή