Ο έρωτας θέλει στιγμές, όχι like.

wpid-wp-1481491919100.jpeg

Ο έρωτας στα χρόνια μας μετριέται πλέον με τα λαικ, με τις καρδούλες και με τα wow.
Και σε ρωτάω τώρα εγώ, αν μου πατήσει wow, παντρεύομαι ή παραείμαι ρομαντική; Γιατί αν είναι έτσι, στην καρδούλα τρέχω να δοκιμάσω νυφικό. Δε συζητάω φυσικά το να ανεβάσει φωτογραφία με παιδιά, με σκυλιά ή κάποιο απόφθεγμα που να λέει για αγάπη ή για έρωτα, εκεί έχω φτάσει σπίτι του με σπρίντ και με πέπλο στα μαλλιά.
Να πούμε για τα τραγούδια που ανεβάζει ;
Άστο δε συμφέρει, ας αρκεστούμε πως εάν είναι ξένο, σε δευτερόλεπτα έχουμε δει τους στίχους και τι λένε.
Αν πάλι είναι ελληνικό προσπαθούμε μέχρι και την επόμενη μέρα να αποκρυπτογραφήσουμε τι μπορεί να εννοεί, που και πάλι άκρη δεν θα βγάλουμε.
Ωραίες και οι φωτογραφίες από το πουθενά να σου δείχνει τι μαγειρεύει ή το σκύλο του ή το τζάκι που άναψε ή από την Αράχωβα που πήγε, αλλά να σας χωρίζουν και χιλιόμετρα, όχι να είστε εντός λεκανοπεδίου, γιατί που ξέρεις, μπορεί τελικά να μην έχει καν σκύλο.
Ωραία και τα λάικ και όλα, μπορεί να δείχνουν ότι έχεις γούστο για κάτι που ανέβασες, για κάτι που είπες, μπορεί και όχι φυσικά, αλλά όπως και να έχει δε μετράς έτσι.
Θα μπορούσες ποτέ να μετρήσεις τον εαυτό σου με λάικ ; Το αν είσαι ωραίος σαν άνθρωπος ;
Όχι βέβαια.
Μετράς όταν παρατάς το κινητό σου και βγαίνεις στον πραγματικό κόσμο και φλερτάρεις με τον ίδιο κι όχι με τα μηνύματά του, χαμογελάς σε εκείνον κι όχι στην οθόνη του κινητού σου που παίρνει φωτιά και είναι γεμάτη δαχτυλιές από το γράψε σβήσε.
Μην πούμε δε για την μπαταρία που τελειώνει συνέχεια, πόσο να αντέξει κι αυτή στο texting.
Δε συζητώ πως το να ξυπνάς και να βλέπεις μήνυμα με μια καλημέρα είναι άλλο πράγμα, όπως και η καληνύχτα λίγο πριν κοιμηθείς, κλισέ, δεν λέω, αλλά ωραίο συναίσθημα.
Αλλά, υπάρχει ένα τεράστιο αλλά … Το ίδιο είναι όταν σου τα λέει από κοντά; Βγείτε έξω ρε παιδιά, μη βολευόσαστε με τα εύκολα, με τα ψυχρά και με τα μέσα που ο άλλος μπορεί να παρεξηγηθεί από το τίποτα. Η μαγεία βρίσκεται στην ανθρώπινη επαφή, στην οπτικοακουστική, στην γλώσσα του σώματος και όχι στην ela ti kns , pou eic , που παλεύεις να κάνεις μετάφραση.
Φτάσαμε και σε μια ηλικία πια και καταντήσαμε να χαμογελάμε πιο συχνά στο κινητό μας, παρά στον άνθρωπο μας.
Κι αν πάλι ψάχνεις για τον άνθρωπο σου, το κινητό δεν θα σε βοηθήσει μιας και το κεφάλι σου είναι μονίμως στην οθόνη. Παράτα το πριν σκοντάψεις και φας καμιά τούμπα και δεν προλάβεις να τον δεις. Όσο για τα τραγούδια και τις φωτογραφίες τα ανεβάζει γιατί εκφράζουν τον ίδιο πάνω απ’ όλα. Στο λέω εγώ, που κάποτε σκεφτόμουν τα ίδια.
Γι ´αυτό άσε τα λάικ, τα wow και τις καρδούλες ακόμα και τα feeling in love, γιατί ο πραγματικός έρωτας είναι έξω και κάπου εδώ κλείνει το κινητό σου από μπαταρία.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή