Φερετζές ή Θάνατος!

wpid-wp-1480685579976.jpeg

Ύποπτη θεωρείται η σιωπή των Γερμανών απέναντι στις προκλήσεις των Τούρκων, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τα Ίμια δεν ανήκουν στη Γερμανία αλλά στην Ελλάδα και ότι 18 ελληνικά νήσια του Αιγαίου βρίσκονται υπό το γερμανικό ζυγό των μνημονίων.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου αμφισβήτησε τη γερμανικότητα των Ιμίων, ενώ η Άγκυρα ζήτησε την αποστρατικοποίηση της Κάσου από τα γερμανικά στρατεύματα.

Παράλληλα, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο την ύπαρξη γερμανικού ψευδοκράτους δίπλα στα σύνορά της και απείλησε ότι θα μπουκάρει στην Ελλάδα για να την απελευθερώσει και να την δώσει πίσω στους Έλληνες.

Ο Υπουργός Γερμανικής Άμυνας Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν ηλίθιες και είπε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος μπλοφάρει για να ανοίξουμε τα σύνορά μας, να μπουν οι Τούρκοι και να μας κάνουν γιουσουφάκια τους.

Για τις τουρκικές προκλήσεις μίλησε ο διορισμένος Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο τηλέφωνο με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ενώ ο Πρόεδρος του Προτεκτοράτου της Ελλάδας Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε ότι οι Έλληνες θα υπερασπιστούν το κύρος και την κυριαρχία της Γερμανίας μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός τους.

Η Άνγκελα Μέρκελ καθησύχασε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντάς του ότι, σε περίπτωση τουρκικής εισβολής σε γερμανικό έδαφος, η Γερμανία θα αναγκάσει την Τουρκία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ και να υπογράψει καμια 300αριά μνημόνια, ενώ οι αγορές θα φροντίσουν να διαλύσουν την τουρκική οικονομία μέχρι ο Ταγίπ Ερντογάν να βάλει όλα τα νησιά στο ΤΑΙΠΕΔ, ώστε να επιστρέψουν στους νόμιμους κατόχους του.

Από τη μεριά του, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στην Άνγκελα Μέρκελ τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το αν οι Έλληνες θέλουν να είναι υπήκοοι της Γερμανίας ή της Τουρκίας, οπότε η Άνγκελα Μέρκελ του είπε ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αφού όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο τέλος θα γίνει αυτό που θα πουν οι τράπεζίτες.

Σχετικά με την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης από την Τουρκία, η Άνγκελα Μέρκελ είπε ότι είναι γελοίο εν έτη 2016 να μιλάμε για κάτι κουρελόχαρτα που υπογράφτηκαν πριν από 100 χρόνια, αφού και Συνθήκη της Γενεύης υπάρχει αλλά παπάρια δικαιώματα αναγνωρίζονται στους πρόσφυγες από την Ευρώπη.

Πάντως, τα αιτήματα των Τούρκων έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος στην ελληνική κοινή γνώμη, ενώ δεξιοί και αριστεροί κατεβαίνουν στους δρόμους σε κοινές διαδηλώσεις για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Γερμανούς και την κατάληψή της από τους Τούρκους με βασικό σύνθημα το «Φερετζές ή Θάνατος».

Θάνατος, θάνατος, θάνατος!

(Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίας στιγμής, έχει δημιουργηθεί ήδη ισχυρή 5η Φάλαγγα στη χώρα μας που θεωρεί απαράδεκτη την ανεξαρτησία της Ελλάδας και υποστηρίζει ότι οι Έλληνες είναι γεννημένοι σκλάβοι των αφεντικών. Γερμανοί ή Τούρκοι δεν έχει καμία σημασία. Σκλαβιά ή Θάνατος!)

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή