Ένα αστέρι εκεί ψηλά

7007

Τα βράδια μου αρέσει να κάθομαι και τα κοιτώ τα αστέρια. Είναι τόσα πολλά και όμορφα όλα μαζί. Ξέρω πως εδώ και λίγα χρόνια έχω αποκτήσει και εγώ το δικό μου αστέρι εκεί ψηλά. Είναι φωτεινό και για μένα ξεχωρίζει.

Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά εγώ έχω κρατήσει αυτό το »παιδικό» που μας έλεγαν μικρά οι δικοί μας για τους ανθρώπους που φεύγουν. Αυτή η παιδική αθωότητα είναι τόσο γλυκιά και παράλληλα τόσο αληθινή για μένα. Με βοηθάει να πιστεύω πως οι ψυχές πάνε σε αυτά τα αστέρια. Έφυγαν και μετακόμισαν σε άλλον κόσμο, ομορφότερο. Με αυτό τον τρόπο παύουμε και εμείς να νιώθουμε τόσο πόνο και θλίψη. Νιώθουμε την ύπαρξή τους ακόμη και έτσι και καταλαβαίνουμε πως μας βλέπουν και μας προσέχουν.

Είναι εκεί ψηλά το αστέρι μου και με παρατηρεί. Μόνο εγώ μπορώ να το ξεχωρίζω από τα άλλα. Είναι τόσο ζηλευτό, μια καθαρή ψυχή που επέλεξαν να το πάρουν μαζί τους σε ένα κόσμο ειρηνικό και γαλήνιο. Αυτό ακριβώς που του άξιζε.

Είναι μακρυά και ψηλά. Γνωρίζω όμως ότι υπάρχει και με κοιτά. Νιώθω πότε είναι κοντά μου, δίπλα μου και στις δυσκολίες.

Τα βράδια βοηθούν στο να επανέλθουν όλες εκείνες οι ψυχές που είναι μακρυά. Που στην πραγματικότητα δεν έφυγαν ποτέ. Τα αστέρια όλων είναι εκεί ψηλά και τους φυλάνε. Από όποιο παράθυρο και αν κοιτάξεις το βράδυ, από όπου και αν βρίσκεσαι, θα δεις εκεί ψηλά να λάμπουν από ευτυχία.
Γιατί ξέρουν πως δεν τους ξέχασες!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°