Μπαίνουν στον Αστέρα Βουλιαγμένης Μπόμπολας, Κόκκαλης, Περιστέρης.

mrlatsis-1024x716

Ετσι γίνονται οι δουλειές στην Κολομβία των Βαλκανίων. Tην ώρα που το διεφθαρμένο κράτος κάνει καψόνια στον Ομιλο Λάτση και στους επενδυτές του Ελληνικού, το έργο στον Αστέρα Βουλιαγμένης τρέχει με απίστευτους, για το ελληνικό Δημόσιο ρυθμούς!

Κι αυτό γιατί η AGC Equity Partners που είναι η νέα ιδιοκτήτρια προκήρυξε διαγωνισμό για τα έργα της ανακατασκευής στον οποίο παίρνουν μέρος όλοι οι εγχώροι μεγαλοκατασκευαστές: Mπόμπολας, Κόκκαλης, Περιστέρης, Ιωάννου-Παρασκευαίδης!

Μόνο στο άκουσμα των ονόματων τους τα στελέχη των εμπλεκόμενων δημοσίων υπηρεσιών (Πολεοδομία, Εφορίες, Αρχαιολογία, Περιφέρεια κλπ) λαδώνει το έντερό τους-με το συμπάθιο. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μια και ο Γιώργος Κουτούκης, που είναι στέλεχος της AGC Equity Partners είναι ταυτόχρονα φίλος του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Μπατατούδη-ο οποίος τα τελευταία χρόνια δούλευε στην Ρουμανία και συγκεκριμένα στα Καρπάθια για λογαριασμό του Μπόμπολα!

Ετσι το έργο ανακατασκευής του Αστέρα τρέχει με συγκινητικούς ρυθμούς για Ελληνικό (δώσε και μένα μπάρμπα το κατι τις) Δημόσιο. Μιλάμε για παστρικές δουλειές.

Συμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτο Θέματος:

Από τη μία προχωρά με τις εγκρίσεις και από την άλλη «τρέχει» τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την κατασκευή της πρώτης φάσης της επένδυσης στο ιστορικό συγκρότημα της Βουλιαγμένης. Ο λόγος για το τουρκοαραβικό σχήμα της Apollo Investment, ιδιοκτήτριας πλέον με ποσοστό άνω του 96% (μετά και τις πρόσφατες αγορές μετοχών) της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης, η οποία προχωρά πλέον με τις οικονομικές προσφορές από τους μεγαλύτερους εγχώριους κατασκευαστές (ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, J&P ΑΒΑΞ, INTΡΑΚΑΤ) στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις εργασίες ανακαίνισης του γνωστού ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Xθες καταληκτική ημερομηνία, για την υποβολή προσφορών, εμφανίστηκαν ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, J&P ΑΒΑΞ, Intrakat και Δομοτεχνική.

fotisbobolas-thumb-large

Εκτός των κατασκευαστικών εργασιών, η Apollo προχωρά και τις επιμέρους εγκρίσεις για το έργο, έχοντας λάβει τις προηγούμενες ημέρες από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής Πειραιώς και Νήσων το πράσινο φως για τις εργασίες. Ειδικότερα, σε σχετική απόφαση που δημοσιεύεται στη «Διαύγεια» η Εφορεία τάσσεται υπέρ της έγκρισης για την ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό των ξενοδοχείων «Αρίων» και «Ναυσικά» και των κτιρίων και γηπέδων των αθλητικών εγκαταστάσεων (αποθήκες, Tennis Club, αποδυτήρια, υπαίθρια γήπεδα) με τους εξής όρους: Όλες οι εκσκαφικές εργασίες που απαιτούνται με βάση την κατατεθείσα μελέτη να γίνουν με τη συνεχή επίβλεψη αρχαιολόγου (τυχεράκια!!!), ο οποίος θα προσληφθεί για τις ανάγκες του έργου καθ’ υπόδειξη της Εφορείας και η δαπάνη του θα βαρύνει τον κύριο του έργου.

(Σημείωση “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”)>Aυτός ο αρχαιολόγος, όποιος κι αν είναι, παρότι σίγουρα θα είναι κάποιος “ειδικός” (όπως τα κοράκια που σφυρίζουν στα ντέρμπυ του Ολυμπιακού) ακόμη κι αν βρεθεί η αδελφή της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι στις ανασκαφές δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο. Διαφωνεί κανείς;

Την ίδια στιγμή ο μερακλής γραμματέας του υπ. Εργασίας Νεφελούδης κάνει καψόνια στον εκπρόσωπο των Εργαζομένων του Αστέρα Βουλιαγμένης Παναγιώτη Κούκο και κρύβεται στους διαδρόμους του υπουργείου του. Οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να είναι στον αέρα χωρίς να γνωρίζουν το μέλλον τους ενώ γύρω στους 100 έφυγαν με εθελούσιες.

Κι ενώ τα έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης τρέχουν με πρωτοφανείς ρυθμούς στο Ελληνικό κάνει φιέστες ο Μουζάλας με τους πρόσφυγες. Πρόκειται για πρωτοφανές καψόνι του διεφθαρμένου κράτους της Κολομβίας των Βαλκανίων στον Ομιλο Λάτση και στους επενδυτές του Ελληνικού.

Κι αυτό γιατί το εγχώριο διεφθαρμένο κράτος θέλει τους συγκεκριμένους νταβατζήδες του…
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη