ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ μυαλά και παλαιοκομματικό DNA ως το μεδούλι τους

kyriakosmakarios-1024x683

Τι κι αν ο Κυριάκος Μητσοτάης υποδύεται τον καινοτόμο μεταρρυθμιστή που μάχεται τις πελατειακές σχέσεις και το πελατειακό κράτος.

Το παλαιοκομματικό DNA έχει νοτίσει ως το μεδούλι στα ηγετικά κλιμάκια της χαζοΝΔ. Δηλαδή θα φύγουν τα παπαγαλάκια του Παππά και θα έλθει το μηντιακό σύστημα που οικοδομεί ο Μητσοτάκης με τον επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Μακάριο Λαζαρίδη.

Δεν αλλάζει αυτή η παλαιοκομματική νοοτροπία στην Κολομβία των Βαλκανίων.

Ο Μητσοτάκης και ο Λαζαρίδης λοιπόν έχουν επιλέξει συγεκριμένα ΜΜΕ, διαδικτυακά και παραδοσιακά, με τα οποία έχουν αποφασίσει να συμπορευθούν τόσο στην πορεία προς την εξουσία όσο και την πολυπόθητη στιγμή που θα βρεθούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχει πιο εμετική και πιο νοσηρή νοοτροπία απ΄αυτή. Βρωμάει ναφθαλίνη, παλαιοσυντηρητισμό, γραφειοκρατία, όλα τα σκατά.

Τι συνέβη και τα γράφουμε αυτά;

Δύο γεγονότα πολύ πρόσφατα.

Το ένα ήταν οι φωτογραφίες από την συνάντηση Μητσοτάκη-Μέρκελ τις οποίες ο Μακάριος Λαζαρίδης φρόντισε να διοχετεύσει πρώτα σε συγκεκριμένα ΜΜΕ και μετά από αρκετή ώρα στα υπόλοιπα ΜΜΕ-διαδικτυακά και παραδοσιακά.

Επικοινωνήσαμε με τον Λαζαρίδη και χρησιμοποίησε σε μας την δικαιολογία ότι οι φωτογραφίες διέρρευσαν από το ΑΠΕ.

Χρέωσε δηλαδή στο ΑΠΕ το γεγονός ότι όλα τα ΜΜΕ δεν έλαβαν ταυτόχρονα-σαν κοινή λήψη-τις φωτογραφίες. Μάλιστα μας είπε πως την επόμενη θα μοίραζε ταυτόχρονα σε όλους τις φωτογραφίες Μητσοτάκη-Σόιμπλε.

Οπως αντιλαμβάνεστε οι οξυδερκείς γαλάζιοι ανέμεναν ότι και ο Σόιμπλε θα πόζαρε δίπλα στον Μητσοτάκη ώστε στην συνέχεια να κάνει το παραγοντιλίκι του ο Μακάριος. Την συνέχεια την γνωρίζετε.

Πάει αυτό.

Το ίδιο είδαμε να επαναλαμβάνεται με το περίφημο video-τρολ της ΝΔ για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αξιολόγηση.

Το video το έλαβαν συγκεκριμένα ΜΜΕ και όχι όλα.

Αυτό είναι φυσικά και το δείγμα γραφής της εξουσίας με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη: Μουχλιασμένο, νοσηρό, παλαιοκομματικό…ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη