ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΤΟΥΛΗ 38-42% Οι Ελληνες ψηφοφόροι αναζητούν απεγνωσμένα τον Ελληνα Τραμπ

Patouli-3

Σοκάρουν τα πραγματικά ευρήματα των δημοσκοπήσεων. Κι αυτό γιατί αποκαλύπτουν μια απεγνωσμένη προσπάθεια των Ελλήνων ψηφοφόρων να εντοπίσουν τον Ελληνα Τραμπ και να ταυτισθούν μαζί του. Οχι τόσο ιδεολογικά και πολιτικά αλλά σαν πρότυπο ζωής και lifestyle. Aναζητούν ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να τους βγάλει από την γενικευμένη κατάθλιψη και μελαγχολία που προκαλεί το αίσθημα αδικίας των χαρατσιών, των χυδαίων ασφαλιτικών εισφορών της άσχετης Αχτσιόγλου και των λοιπών κατσιαπλιάδων της εξουσίας που μας αντιμετωπίζουν σαν πειραματόζωα-τελευταία και της πρόστυχης δραχμής με την οποία κάποιοι σεσημασμένοι μηντιάρχες επιχειρούν να γλιτώσουν τα εκατομμύρια ευρώ των θαλασσοδανείων τους.

Το πρόσωπο που συγκεντρώνει τα περισσότερα χαρακτηριστικά του Ελληνα Τραμπ δεν είναι άλλος από τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη η δημοτικότητα του οποίου γνωρίζει μια ιλιγγιώδη απογείωση-όπως δείχνουν οι μετρήσεις όταν εκείνη του Τσίπρα βρίσκεται στα τάρταρα (6-7%) και του Κυριάκου Μητσοτάκη κινείται περί το 25-28%. Η δημοτικότητα του Πατούλη αγγίζει το 48% και τεράστια συμβολή σ΄αυτό έχει η παρουσία της συζύγου του Μαρίνας.

Εάν γινόντουσαν εκλογές σήμερα και κατέβαινε με κόμμα ο Πατούλης τα προγνωστικά δίνουν: Πατούλης 38-42%-ΝΔ 25-28% ΣΥΡΙΖΑ 6-8%!!!

Μιλάμε για ολική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού καθώς ο δήμαρχος Αμαρουσίου σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ειδικά εάν δώσει αγώνα-στοίχημα ζωής κατά των χυδαίων ασφαλιστικών εισφορών της Αχτσιόγλου, η οποία έστειλε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 6%!

Patouli-5
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη