Mπορεί ο Ιβάν να εκτυπώσει τις ΔΡΑΧΜΕΣ του Τσακαλώτου

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)

Παρότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ και ο αγώνας με την γερμανική Σάλκε θα ήταν ότι έπρεπε ώστε να εισχύσει το λαικό προφίλ του υπουργού (κατόπιν οδηγιών του Θοδωρή Μιχόπουλου) που μάχεται εναντίον των κακών Γερμανών, το αποτέλεσμα δεν άφηνε περιθώρια για συγκρίσεις. Ο ΠΑΟΚ συνετρίβη από τα πάντσερ και όπως όλα δείχνουν έρχεται η ώρα του Τσακαλώτου.

Ο υπουργός Οικονομικών παρακολούθησε τον αγώνα στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη. Είχε έτσι την ευκαιρία να συζητήσει με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ διάφορες εναλλακτικές για το τύπωμα της Δραχμής. Ο Ιβάν με την βοήθεια του Πούτιν θα μπορούσε να εξασφαλίσει στον Τσακαλώτο ένα αξιόπιστο εργοστάσιο στο οποίο θα τυπώνεται η νέα Δραχμή με την φροντίδα της Τράπεζας Ρότσιλντ που είναι πλέον σύμβουλος του περίφημου ΟΔΔΗΧ για το ελληνικό χρέος.

Σε μια χώρα με το συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό και μία εγκληματική οργάνωση εντός του Κοινοβουλίου της, το σενάριο της Δραχμής θα μπορούσε να είναι μια φυσιολογική εξέλιξη όλων όσων έχουν προηγηθεί όχι μόνο τα τελευταία 7 χρόνια αλλά από την μεταπολίτευση ως σήμερα.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη