ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ; ANTIΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ η δολοφονία του ταξιτζή στην Καστοριά;

3056857-poster-p-1-taxi-and-uber-drivers-find-common-ground-1024x576

Που κρύβεται ο δολοφόνος του 52χρονου ταξιτζή στο Κεφαλάρι; Τι σχέση μπορεί να έχει με την δολοφονία του ταξιτζή στην Καστοριά από τον ειδικό φρουρό; Για την ώρα έχουμε 3 νεκρούς και μία σύλληψη-εκείνη του ειδικού φρουρού ο οποίος ανέφερε ως κίνητρό του τη ληστεία κάτι που δεν προκύπτει. Τι θα συμβεί εάν μία από τις επόμενες νύχτες έχουμε έναν ακόμη νεκρό ταξιτζή; Τι είδους “αντιπερισπασμό” ήθελε να κάνει ο ειδικός φρουρός και για λογαριασμό τίνος μια και η μαρτυρία αδελφικού φίλου του ταξιτζή από την Καστοριά έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Ο αδελφικός φίλος και συνάδελφος του θύματος της Καστοριάς Νίκος Τοτονίδης μίλησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 97.4 και ισχυρίστηκε ότι ο οδηγός ταξί δεν είχε απολύτως καμία σχέση με τον δράστη.
«Καμία σχέση! Καμία σχέση απολύτως. Δηλαδή και ένας λόγος που ζήτησα να βγω στα ραδιόφωνα, ήταν για να σταματήσουν όλα αυτά τα ανυπόστατα που ακούγονται. Να σταματήσουν τα κουτσομπολιά που πληγώνουν τη φήμη του […] και τη φήμη της οικογένειας. Ο δολοφόνος δεν είχε καμία σχέση με τον […]. Μπορεί να τον ήξερε φατσικώς. Αυτό. Ο […] ήταν ένας άψογος χαρακτήρας. Η αστυνομία να βοηθήσει να βρεθεί η αλήθεια. Να τελειώνουν τα σενάρια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Ο κ. Τοτονίδης τόνισε παράλληλα ότι ο 52χρονος ήταν αφοσιωμένος στην οικογένειά του και γνώριζε ότι κάτι έχει συμβεί όταν επικοινώνησε μαζί του ο γιος του και του είπε πως δεν σήκωνε το κινητό του. «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντάει το τηλέφωνο. Είπα ότι κάτι συμβαίνει» είπε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Τα λεφτά του ήταν πάνω του. Βρέθηκαν απείραχτα τα λεφτά. Αυτή την ενημέρωση έχω… Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι τον είχε βγάλει ο ίδιος (ο δραστης) από το όχημα, στο όχημα ήταν κλειστές οι πόρτες και κλειδωμένο. Το αμάξι είναι απείραχτο και κλειδωμένο. Τον πυροβόλησε έξω από το αυτοκίνητο, το αμάξι είναι πεντακάθαρο, δεν έχει τίποτα μέσα. Όλα έγιναν έξω. Η εικόνα και η εντύπωση που δόθηκε ήταν αυτή».

Πόσο πιθανό είναι να υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στον δράστη του εγκλήματος της Καστοριάς και στον δράστη της δολοφονίας στο Κεφαλάρι; Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζονται μεταξύ τους οι 2 δράστες και να λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα μιας οργάνωσης τύπου παραθρησκευτικής Σέχτας για πράδειγμα; Υπάρχει περίπτωση να τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου από τον ίδιο “δάσκαλο” μέσα στην ίδια οργάνωση; Στο μεταξύ ο ταξιτζής που κατάφερε να επιβιώσει από τους 3 πυροβολισμούς είχε περιγράψει ως δράστη έναν νεαρό άνδρα, περίπου 25 ετών, που φορούσε μια μαύρη φόρμα, ο οποίος είχε επιβιβασθεί ως πελάτης στο ταξί, ζητώντας του να τον μεταφέρει στην Ερυθραία. Το θύμα δεν κατάλαβε σχεδόν τί συνέβαινε όταν ο άνδρας πυροβόλησε εναντίον του. Ενιωσε μόνο ένα κάψιμο στο λαιμό και ακολούθως έχασε τις αισθήσεις του. Πήγε αρχικά στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ και ακολούθως μεταφέρθηκε στην Κεντρική κλινική, όπου υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν οι τρεις σφαίρες από το λαιμό του.

Και τότε, ο δράστης είχε πυροβολήσει το θύμα του, ενώ το ταξί βρισκόταν εν κινήσει- ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ίδια μέθοδο δράσης και στα δύο πρώτα περιστατικά. Ο 30χρονος ειδικός φρουρός, από την άλλη ζήτησε από το θύμα του να βγει έξω από το αυτοκίνητο και τον πυροβόλησε.Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι παρότι ειδικός φρουρός “κατέφερε” και τον κατέγραψαν οι κάμερες με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να οδηγηθούν εύκολα στον εντοπισμό του. Παρότι αστυνομικός χρησιμοποίησε το ίδιο όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον Μαζιώτη. Πολύ αφελείς για ειδικό φρουρό είναι αυτές οι κινήσεις. Αρα κάτι άλλο θα μπορούσε να συμβαίνει και να συνδέει τις 3 υποθέσεις. Ο δράστης έχει υποπέσει σε αντιφάσεις κατά την κατάθεσή του, είχε δηλώσει αρχικά ότι ήθελε να ληστέψει τον ταξιτζή και τον σκότωσε όταν εκείνος αντιστάθηκε. Οι αστυνομικοί, όμως, είχαν ήδη αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και στη συνέχεια ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

πηγη