Λίγες γραμμές αγάπη

3771

Σσσς!
Kάνε ησυχία να ακούσεις την αγάπη που φτάνει πληγωμένη και κουρασμένη.
Περπατάει νύχτα και μέρα στα στενά της πόλης κι ακόμα δεν βρήκε μέρος να σταθεί.
Την διώχνουν όλοι. Κανείς δεν την προστατεύει πια, με την πρώτη ευκαιρία την θυσιάζουν.
Απόψε όμως νιώθει πως περπατάει προς το σωστό δρόμο.
Μια ψυχή απόψε σε ένα από τα σπιτόκουτα της πόλης κλαίει για την αγάπη που χάνει.

Κάνε ησυχία και κλείσε τα μάτια σου αν θες να την ακούσεις να έρχεται. Η αγάπη ξέρεις δεν κάνει ποτέ φασαρία, έρχεται όταν δεν την περιμένεις. Γλιστράει από τα κλειστά παράθυρα και μπαίνει μέσα σου. Σε κάνει να νιώθεις περιέργως καλά ακόμα κι όταν όλα έχουν καταρρεύσει γύρω σου κι εσύ νιώθεις ξαφνικά σαν ιπτάμενο μπαλόνι, πετάς δεν περπατάς.

Δεν φεύγει ποτέ μόνη της παρά μόνο αν την διώξεις. Αν την ξεχάσεις, αν την προδώσεις. Κι όταν φεύγει, μόνο τότε καταλαβαίνεις. Ξαφνικά κάτι παγώνει μέσα σου, κι έξω παγώνει, σβήνει το χαμόγελο και δεν πετάς. Ίσα που κάνεις μερικά βήματα, κλαις μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και ζητάς την επιστροφή της μα η αγάπη δεν γυρνάει μόνη της, πρέπει να την κάνεις να γυρίσει!

Σσσς! Κάνε ησυχία σου λέω, μια ψυχή απόψε κλαίει μέσα στη πόλη γιατί έχασε την αγάπη της. Κλαίει σιωπηλά, κοιτάει τον μαύρο ουρανό και κάνει ευχές στα αστέρια. Ζητάει την αγάπη της, την αγάπη της που χάθηκε χωρίς αντίο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°