ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ Ο ΓΕΡΟΥΝ: «Ζητάω συγνώμη αλλά…»

ntaiselmploum1-600x278

«Συγνώμη» ζητά τώρα ο Ντάισελμπλουμ μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η προσβλητική δήλωσή του για τις χώρες του Νότου.

«Συγγνώμη αν οποιοσδήποτε ένιωσε προσβεβλημένος απ’ όσα δήλωσα», αναφέρει, με δήλωσή του ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από την ηγεσία του Eurogroup μετά τις αντιδράσεις από τους πρωθυπουργούς Ιταλίας και Πορτογαλίας.

«Λυπάμαι αν κάποιοι προσβλήθηκαν από το σχόλιο. Ηταν ευθύ, κάτι που εξηγείται από την αυστηρή ολλανδική καλβινιστική κουλτούρα και την ολλανδική αμεσότητα».

«Αντιλαμβάνομαι ότι δεν γίνονται πάντοτε αντιληπτά και δεν εκτιμώνται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να πάρω», υπογράμμισε.

«Την ίδια στιγμή, θεωρώ ότι με εκτιμούν επειδή διατηρώ το δικό μου ύφος και απευθύνομαι με κάποια αυστηρότητα σε όλους τους υπουργούς, και πρέπει να είμαι αυστηρός κάποιες φορές. Και ναι, το ύφος μου είναι ευθύ και, επαναλαμβάνω ότι αν κάποιοι προσβάλλονται, λυπάμαι φυσικά».

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΝ: «Ακους Μήτσο σε πήρε χαμπάρι ο σκουληκαντέρας…»

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη