Το Κορίτσι της Συμμορίας και οι Ελληνες μηντιάρχες

savaidou1415492907

Η Δική της νεανική συμμορία δεν πουλούσε μεθαμφεταμίνη όπως o Γουόλτερ Γουάιτ και ο Τζέσι Πίνκμαν στο Βreaking Bad. Mόνο που οι άνδρες γείτονες στης 16χρονης καστανής κούκλας με τα ανοιχτόχρωνα μάτια στις παρυφές της Αμφιθέας ένιωθαν την αναπνοή τους να κόβεται καθώς εκείνη έβγαινε να ψωνίσει τσιγάρα στο συνοικιακό ψιλικατζίδικο. Τα σαββατοκύριακα πρόσεχαν 3 αγόρια λίγο μεγαλύτερα της να την περιμένουν σε μια παλιά Lancia beta coupe 1600, εκείνη να βγαίνει από την μικρή πολυκατοικία με τα καυτά μινάκια της και να τρυπώνει στην συνέχεια στο αυτοκίνητο.

Εκείνα ήταν πολύ ανήσυχα. Το χρήμα δεν περίσσευε στις οικογένειες και καθώς παρατηρούσαν τη φίλη τους που μεγάλωνε διαπίστωναν πως πολύ δύσκολα θα την κρατούσαν στη παρέα εάν δεν έβρισκαν χρήματα. Γρήγορα. Ηταν καιρός για δράση.

Η παρέα θα ξεκινούσε από μκροκλοπές στην περιοχή της Αμφιθέας που εκείνη την εποχή είχε τον Μπερλουσκόνι της που δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Καρατζαφέρη που έτρεχε σαν τον Ντάνι Ντε Βίτο στις κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ ώσπου να ανακαλύψει ότι το εκτόπισμά του δεν χωρούσε στο κόμμα.

Το κορίτσι της παρέας που για χάρη της θα γινόταν μια νεανική συμμορία που θα έκανε μικροκλοπές έβλεπε κάπου κάπου στη γειτονιά τον Ντάνι Ντε Βίτο Καρατζαφέρη να τριγυρνάει με μια κάμερα στη πλάτη. Εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να φαντασθεί τον καταλυτικό ρόλο που θα είχαν στην συνέχεια οι τηλεοπτικές κάμερες στη δική της ζωή. Την απόσταση ανάμεσα στη ζωή της νεανικής συμμορίας και τις κάμερες ανέλαβαν να την καλύψουν οι ισχυροί άνδρες που θα αντικαταστούσαν τα αγόρα της νεανικής συμμορίας.

Η συμμορία διαλύθηκε όταν η Αστυνομία συνέλαβε 2 από τα αγόρια σε ώρα δράσης. Στην συνέχεια θα έφταναν και σ΄εκείνη. Την κράτησαν στο Τμήμα και την ανέκριναν. Την γλίτωσε ένας άνδρας που στην συνέχεια θα την παντρεύονταν. Μόνο που ο γάμος δεν θα κρατούσε για πολύ. Η διαφορά στα κυβικά ήταν φανερή. Χάρη όμως σ΄εκείνο τον άνδρα άρχισε να κυκλοφορεί στις σωστές συνοικίες όπως το Κολωνάκι. Η Αμφιθέα ανήκε πλέον στο παρελθόν. Το κορίτσι άρχισε στην συνέχεια να λούζεται στα φώτα των φωτογράφων της εποχής. Μια star ανέτειλλε. Τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου καθώς το σαράκι των ΜΜΕ δεν θα άφηνε ασυγκίνητους τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες της μεταπολίτευσης κάποιοι από τους οποίους ήταν πράκτορες ισχυρών ξένων μυστικών υπηρεσιών. Αυτοί αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα ΜΜΕ.

Διακαής πόθος όλου αυτού του μηντιακού κρατικοδίαιτου επιχειρηματικού συρφετού ήταν διαχρονικά το κορίτσι της νεανικής συμμορίας. Ενας μετά τον άλλον έπεφταν στα δίχτια της. Για την ακρίβεια ακουμπούσαν μυθικούς προυπολογισμούς στα πόδια της. Ετσι κι αλλιώς τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα ήταν θαλασσοδάνεια και μίζες από τις άλλες μπίζνες που έκαναν κυρίως με εμβόλιμο το κράτος.

Εκείνη μέσα από το σαφάρι στους ισχυρούς άνδρες των ΜΜΕ κατάφερε να αναπτύξει ένα ισχυρό ένστικτο επιβίωσης και ν΄αφήσει πίσω της τις εφηβικές περιπέτειες στην κόψη του νόμου και της παρανομίας. Από εκείνη την εποχή θα κρατούσε μόνο το πάθος και τη θέληση για ζωή…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη