Αγαπητέ Πρωθυπουργέ.. Πάνω τους…Το λέει και ο Γιώργης ο Κουρής γαμώ τα περγαμόντα μου.

Pedestrians walk by uncollected garbage

Αγαπητέ Πρωθυπουργέ,

Είναι η ώρα να αναθέσεις σε ιδιωτικές εταιρίες την περισυλλογή των σκουπιδιών. Μπορείς επίσης να έλθεις σε επαφή με την εγχώρια Μαφία ώστε να αναλάβει αυτή τα σκουπίδια όπως έκαναν οι Ναπολιτάνοι. Θα μπορούσες ακόμη και να χρησιμοποιήσεις νεαρούς πρόσφυγες που έχουν καταφύγει στην Ελλάδα για να μαζέψουν εκείνοι τα σκουπίδια με κάποιο αντίτιμο. Δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να συζητάς με τον κάθε εργαζόμενο και τους συνδικαλιστές που θέλουν να τρουπώσουν στο Δημόσιο.

Φτάνει πια. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά για να πληρώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ούτε οι διεφθαρμένοι δήμοι οι οποίοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κάνουν φορολογικές δηλώσεις. Πάρε από τους βλαχοδημάρχους το έργο της περισυλλογής των σκουπιδιών μια και οι περισσότεροι βλαχοδήμαρχοι και κοινοτάρχες είναι οι ίδιοι για τα σκουπίδια. Οσοι από τους σημερινούς εργαζόμενους είναι σωστοί στη δουλειά τους θα έχουν προτεραιότητα πρόσληψης στις ιδιωτικές εταιρίες που θα αναλάβουν τα σκουπίδια.

Αντιλαμβανόμαστε ότι επιχειρηματικά συμφέροντα μπορεί να υποκινούν τους απεργούς για να ρίξουν τον Συριζούλη από την εξουσία αλλά τα ίδια σκατά κάνατε κι εσείς για να ρίξετε τον Σαμαρούλη. Μάλιστα στον Γιώργη τον Κουρή έχουν φθάσει πληρορορίες πως τα συμφέροντα μαζεύτηκαν ένα βράδι σε σπίτι μεγαλοεπιχειρηματία και αποφάσισαν να ρίξουν το Συριζούλη από την κυβέρνηση εκεί κατά τον Οκτώμβριο.

Πρέπει να παλέψεις γενναία Αλέξη, δεν θα πας άκλαυτος. Η θα σε γαμ… ή θα τους γαμ…Αυτά είναι τα σενάρια…Και πρέπει να συμβεί το δεύτερο…Πάνω τους…Το λέει και ο Γιώργης ο Κουρής μαμώ τα περγαμόντα μου. Να πέσεις σαν παληκάρι, αλλά όχι για τα σκουπίδια…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη