ΚΑΙΡΟΣ «ΦΟΝΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ! ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

καιρος

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, ενώ για την Τρίτη προβλέπεται περαιτέρω επιδείνωση.

Αναλυτικότερα, την Τρίτη από τις πρώτες πρωινές μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες, κατά τόπους στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της χώρας θα ενταθούν τα φαινόμενα και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Ειδικότερα, θα επηρεαστούν η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η ανατολική Θεσσαλία (κυρίως τα παράλια τμήματα), οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

για την αλλαγή στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Αναλυτικά όσα γράφει στην προειδοποίησή του ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, ο οποίος ανέβασε και το σχετικό γράφημα:

Οπως σας είχα τονίσει και απο την περασμένη εβδομάδα μέσα απο τα δελτία καιρού της ΕΡΤ,
μέτρια δείχνει η μεταφορά βορειοαφρικάνικης σκόνης (δείτε την κινησή της αλλά και τις ώρες που θα περάσει) κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, κυρίως μετά το μεσημέρι απο τα δυτικά προς τα ανατολικά επηρεάζοντας κυρίως τα δυτικά, κεντρικά και νοτια τμήματα της χώρας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη πάντως σκόνη και υγρασία θα υποχωρήσουν και στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες..

Για οτιδήποτε νεότερο ρίχνετε αν θέλετε μια ματιά εδώ:

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη