Σκάνδαλα διαφθοράς – βόμβα θα συγκλονίσουν την Ελλάδα

skandala-diafthoras-bomba-tha-sugklonisoun-tin-ellada

Τα επόμενα χρόνια θα συμβούν στην Ελλάδα πολλά. Και θα συμβούν γιατί θα αποκαλυφθούν εξαιρετικά σοβαρές υποθέσεις διαπλοκής, διαφθοράς ή… λαμογιάς όπως λένε στο χωριό.

Από εδώ και στο εξής σε όλο τον κόσμο τίποτε δεν θα μένει κρυφό. Τα wikileaks και όλες οι πλατφόρμες αποκάλυψης, μαζί με χάκερ σε πολλές χώρες, θα έχουν το πάνω χέρι. Όμως, στην Ελλάδα αναμένεται να γίνει πραγματική σφαγή και όποιος είναι «ανοικτός» θα πρέπει να ετοιμάζεται για διαπόμπευση στην καλύτερη περίπτωση ή… βραχιολάκια στη χειρότερη.

Λαμόγια υπάρχουν απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, κι από την… ηθική αριστερά. Κι επειδή η πίεση της κοινωνίας για κάθαρση αυξάνεται όσο περνά ο χρόνος, είναι σίγουρο ότι θα βγουν πολλά στη φόρα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για καραμπινάτες υποθέσεις που έχουν προκύψει από ενδελεχείς οικονομικές και τραπεζικές έρευνες. Αφορούν ονόματα – βόμβα, που θα ταράξουν και το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Για παράδειγμα μαθαίνουμε ότι κορυφαίος υπουργός της αριστερής κυβέρνησης δεν κοιμάται εδώ και πολλές εβδομάδες γιατί έχει μάθει πως έχουν πολλά ράμματα για τη γούνα του. Κι επειδή έχει προκαλέσει μίση και πάθη κατά τη διάρκεια του δημόσιου βίου του, πολλοί του την έχουν στημένη στη γωνία. Όχι κάποιο «στημένο» σκάνδαλο, αλλά πραγματικά γεγονότα που θα επιβεβαιώνονται με αποδείξεις, λογαριασμούς και ονόματα. Τρέμει σαν το ψάρι μαθαίνουμε γιατί θα είναι τόσο ηχηρό το μπαμ που θα σκάσει άμα τη αποκαλύψει της υπόθεσης που θα ταρακουνηθούν ακόμη και οι τάφοι του… Στάλιν. Και το κακό γι’ αυτόν, καλό για όλους εμάς είναι ότι δεν θα μπορεί ούτε στο εξωτερικό να κρυφτεί. Θα τον βγάλουν στη σέντρα και δεν θα τον στηρίξει ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ούτε οι κολαούζοι που σήμερα τον γλείφουν.

Υπάρχει επίσης και μια πολύ μεγάλη τραπεζική υπόθεση που επίσης αν σκάσει θα διαλύσει όλο το σύστημα. Τράπεζες, πολιτικούς, δημοσιογράφους κ.λπ.

Αυτές είναι μόνο δύο από τις υποθέσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη χώρα και να δούμε πράγματα που δεν φανταζόμαστε. Αρκεί οι δικαστές να προχωρήσουν στις έρευνες επί πορισμάτων που βγαίνουν και είναι… ατομικές βόμβες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη