Έτοιμη η Ρένα Δούρου να… κατασπαράξει τον τελειωμένο Τσίπρα

rena_doyroy_11430155841-696x496

Φωτιές άναψε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Δημοκρατία» σύμφωνα με το οποίο η Ρένα Δούρου θεωρεί «τελειωμένο» τον Τσίπρα και δηλώνει δυναμικά παρών για την διακδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το δημοσίευμα παρά την οργίλη διάψευση της Δούρου, έχει κατά την άποψη μας ιδιαιίτερη βαρύτητα.

Αφού αποτελεί πρωτοσέλιδο στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Δημοκρατία» που σχεδόν σε καθημερινή βάση «αποθεώνει» τον Τσίπρα, τον Παππά, τον Καμμένο, τον Παπαγγελόπουλου κλπ. Και κατά καιρούς έχει αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για σειρά δημοσιευμάτων που εξυπηρετούν τις επικοινωνιακές ανάγκες του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ειδικότερα του Μαξίμου λειτουργώντας πολλές φορές μάλιστα προβοκατόρικα σε βάρος της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από εκεί και πέρα, και να μην είπε κάτι τέτοιο η Δούρου, είναι ηλίου φαεινότερο πως η βαριά πολιτική ήττα για τον Τσίπρα πλησιάζει, και η μόνη που μπορεί να τον αμφιβητήσει σε μια επόμενη διαδικασία αρχηγού είναι η Ρένα Δούρου.

Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν και οι… πέτρες σε αυτόν τον τόπο.

Είναι βέβαιο πως η συνέχεια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι συναρπαστική…
a7-4-563x820
Η εφημερίδα εμφανίζει την περιφερειάρχη Αττικής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, να λέει σε Έλληνα διπλωμάτη: «Εγώ είμαι η διάδοχος του Τσίπρα», με την εφημερίδα μάλιστα να σχολιάζει ότι «Η Ρένα Δούρου άρχισε τα εσωκομματικά παιχνίδια και δεν το κρύβει».

Τι απαντά η Ρένα Δούρου

Απάντηση στο δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» έδωσε η Ρένα Δούρου τονίζοντας ότι «το πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας συνιστά τον ορισμό του fake news».

Σε δήλωσή της η περιφερειάρχης Αττικής χαρακτήρισε το πρωτοσέλιδο «αποκύημα της πλούσιας, όπως έχει φανεί και παλιότερα, φαντασίας του συντάκτη του. Δεν χρειάζεται καν διάψευση».

Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ούτε και το «αιδώς Αργείοι» ταιριάζει, απλά γιατί οι λέξεις αυτές δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο των υπευθύνων του συγκεκριμένου εντύπου».

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας γράφει ότι «η Ρένα Δούρου άρχισε τα εσωκομματικά παιχνίδια και δεν το κρύβει» και την παρουσιάζει να λέει «εγώ είμαι η διάδοχος του Τσίπρα».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη