Οι απρόσκλητες αγάπες είναι ακατέργαστες!

7140

Εκείνη η νύχτα ήταν η τελευταία που ειδωθήκαμε. Μου είπες να προσέχω τον εαυτό μου κι εγώ σου είπα πως θα μου λείψεις. Για την ακρίβεια θα μου λείψουν οι αναμνήσεις μαζί σου. Αυτές που ήδη χτίσαμε, μα κυρίως αυτές που δεν ζήσαμε ακόμα. Τα κατάφερες, έγινες η κυρίαρχη σκέψη μου ακόμα και από μακριά. Σκέφτομαι το πόσα θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί αν εκείνη την νύχτα δε χωριζόμασταν. Το πόσες εμπειρίες αναβλήθηκαν για το μέλλον.

Κουβαλώ μαζί μου την τελευταία σου εικόνα. Σε σκέφτομαι να περπατάς δίπλα μου στον δρόμο, να κουλουριάζεις δίπλα μου. Θα ήθελα… Θέλω να μοιράζομαι κάθε στιγμή της ζωής μου μαζί σου.

Μου ζήτησες να κάνω υπομονή γιατί αυτός ο χώρισμός ήταν αναπόφευκτος. Σε άκουσα. Μα να ξέρεις πως όλα αυτά τα βράδια σου τα’ χω φυλαγμένα. Η απόσταση πονάει, μα μου αρκεί η σκέψη πως βρισκόμαστε κάτω από τον ίδιο ουρανό και πως κάποια στιγμή θ” ανταμώσουμε ξανά. Δε σου ζητώ να μου πεις πως σου λείπω κι εγώ. Εύχομαι μόνο να κατέχω κάποιο μικρό κομμάτι της σκέψης σου.
Και να θυμάσαι… Τις καλύτερες στιγμές μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα!

»Θα ξαναβρεθούμε μια μέρα. Και τότε όλα τα βράδια κι όλα τα άστρα κι όλα τα τραγούδια θα “ναι δικά μας»

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°