ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Γιατί οι δανειστές δεν ακούμπησαν το πελατειακό κράτος

giounker60621192602_img_5209_11466531762-1024x683

Kι όμως στο σχεδόν υπαρξιακό ερώτημα: Γιατί 7 χρόνια τώρα οι δανειστές, δηλαδή η Κομισιόν, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ, δεν ακούμπησαν το εγχώριο πελατειακό κράτος και τα όργανα της επιβολής του, όπως είναι οι δημόσιοι οργανισμοί και η δικαιοσύνη, υπάρχει απάντηση.

Και η απάντηση δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι το ελληνικό πελατειακό κράτος ήταν εκείνο που έδινε τις συμβάσεις στην Siemens και στις υπόλοιπες γερμανικές πολυεθνικές που αλωνίζουν στην τριτοκοσμική Ελλάδα. Το ελληνικό πελατειακό κράτος είναι αυτό που αγόραζε στην διάρκεια της μεταπολίτευσης τα πανάκριβα οπλικά συστήματα από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία.

Για ποιο λόγο λοιπόν οι δανειστές να ακουμπήσουν την αγελάδα που τους τρέφει;

Τι απέγινε η απαίτησή τους για τις 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων;

Γιατί δεν αντέδρασαν όταν ο Σύριζα επαναπροσέλαβε όσους (ΕΡΤ, κλπ) είχε απολύσει η κυβέρνηση Σαμαρά;

Ακόμη και ο σκληρός Τόμσεν κατάπιε τους κοριούς και συμβιβάστηκε όταν πήρε τις σχετικές εντολές να μην πειράξει το ελληνικό πελατειακό κράτος και τον στρατό των δημοσίων υπαλλήλων του.

Τι σόι μεταρρύθμιση είναι αυτή και πως είναι δυνατόν να πετύχει μια συνταγή εξυγίανσης του κράτους όταν δεν ακουμπάει το δημόσιο, τις παράγκες στη Δικαιοσύνη και την διαπλοκή με τους εγχώριους ολιγάρχες;

Γελάει ο κόσμος με την ασυλία που καταφέρνουν να εξασφαλίζουν κάποιοι επιχειρηματίες που έχουν ισοπεδώσει κάθε έννοια των Νόμων και του Συντάγματος.

Οι δανειστές λοιπόν συνειδητά δεν ακούμπησαν το εγχώριο πελατειακό κράτος γιατί αυτό δεκαετίες τώρα είναι ο καλύτερος πελάτης τους.

Δείτε ποιες πολυεθνικές κάνουν μπίζνες με το ελληνικό δημόσιο και θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η χώρα δεν έχει καμμία τύχη. Πάπαλα…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη