ΕΚΤΑΚΤΟ – Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ KAI TΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ!

stamsos1

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.. Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, ενώ έχουμε διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία. Η ισπανική κυβέρνηση ζητάει την άμεση έκδοση των παικτών της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, ενώ ο πρέσβης της Ισπανίας έχει κλειδωθεί στην πρεσβεία στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και απειλεί να αυτοκτονήσει τρώγοντας σοκολατάκια. Η ελληνική κυβέρνηση έχει προβληματιστεί με την αίτηση ασύλου από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, ενώ η Νέα Δημοκρατία ζητάει την έκδοσή τους στην Ισπανία.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ KAI TΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ!

το πιτσιρικι χαιρετίζει την απόφαση της αλβανικής κυβέρνησης να γκρεμίσει τα σπίτια των Ελλήνων στην Αλβανία, και καλεί την ελληνική κυβέρνηση να μιμηθεί την αλβανική και να γκρεμίσει και τα σπίτια των Ελλήνων στην Αθήνα, ώστε να μείνει μόνο η Ακρόπολη.

Το πλαστικό χρήμα ευθύνεται για τη βία σε βάρος των ηλικιωμένων.. Οι επιθέσεις ληστών σε ηλικιωμένους ανθρώπους -μέσα και έξω από τα σπίτια τους- δεν είναι κάτι νέο, αφού οι ηλικιωμένοι άνθρωποι είναι ο πιο εύκολος στόχος. Οι ειδήσεις για ηλικιωμένους που βασανίζονται μέσα στα σπίτια τους από τους ληστές -για να τους πουν πού έχουν τα χρήματα-, προκαλούν οργή σε όλους. Με την ραγδαία αύξηση της χρήσης του πλαστικού χρήματος, είναι βέβαιο πως οι επιθέσεις σε σπίτια ηλικιωμένων θα πυκνώσουν.
Αν οι ληστές δεν βρίσκουν χρήματα στους πολίτες στον δρόμο, θα στραφούν στα σπίτια.
Δηλαδή, η χρήση πλαστικού χρήματος στέλνει τους ληστές στα σπίτια μας.
Και η πρώτη επιλογή των ληστών είναι οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι αφενός είναι αδύναμοι και αφετέρου δεν αλλάζουν εύκολα συνήθειες, οπότε είναι πιθανότερο να χρησιμοποιούν μετρητά και όχι κάρτες.

ΥΓ..Οι χορτασμένοι δύσκολα κάνουν εξεγέρσεις

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°