ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Mια ανάσα πριν από την διάλυση του κυβερνητικού σχήματος

tsipras55106_np_00541478437927-1024x683

Παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από μία σοβαρή ενδοκυβερνητική κρίση η οποία μπορεί και να στοιχίσει την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα.

Στο επίκεντρο της κρίσης βρίσκεται η τεράστια σήψη και οι παράγκες στο χώρο της Δικαιοσύνης η οποία συλλαμβάνει τη μαρίδα και επιτρέπει στα μεγάλα ψάρια να διαφεύγουν. Είναι τέτοιας έκτασης η σήψη της ελληνικής δικαιοσύνης η οποία δεν μπορεί να μπαλωθεί ούτε με 100 αποστολές τρομοφακέλων από το παρακράτος που χρησιμοποιεί ως αποστολείς ανόητους 29χρονους. Την ίδια στιγμή διαφεύγουν οι δολοφόνοι του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ο οποίος ήτο ανάμεσα στο υπερασπιτικό σχήμα του Αριστείδη Φλώρου της Energa Hellas Power. O έτερος του σκανδάλου Βασίλης Μηλιώνης είναι ελεύθερος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης στο εσωτερικό πολιτικού κόμματος βρίσκεται το ντοκουμέντο βόμβα που εστάλη στο Μέγαρο Μαξίμου και στο οποίο υπάρχουν συνταρακτικά στοιχεία για την σήψη στο χώρο της δικαιοσύνης και τα πρόσωπα που συγκαλύπτουν υποθέσεις που αρκούν να χαρακτηρίσουν τη χώρα μας Κολομβία της Ευρώπης.

–Ενα πρωί απλά δεν θα υπάρχει η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ… εξομολογείται πολιτικός παράγοντας που αποτελεί πρόσωπο-κλειδί για την επιβίωση της κυβέρνησης.

Ο συγκεκριμένος παράγοντας κάνει λόγο για εξελίξεις εντός του διμήνου Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου σε περίπτωση που δεν πειστεί με έργα ότι μπήκε τέλος στη σήψη και στα χρυσά συρτάρια που προκαλούν ειρωνικά χαμόγελα σε πράκτορες φιλικών χωρών, όπως το Ισραήλ για παράδειγμα, οι οποίοι είναι σε θέση να γνωρίζουν τους χρυσοποίκιλτους κυβερνητικούς λεκέδες, λακέδες-όπως θέλετε πείτε το.

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα τα δούμε όλα…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη