Συνέλαβαν τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

MIHALIS2765024_1476370342398246_7701792692899177351_n

Λύθηκε το σκοτεινό αίνιγμα της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου και σύμφωνα με ακριβή στοιχεία οι δολοφόνοι του ομολόγησαν!!!
Η αποκάλυψη της υπόθεσης κρατείται με νύχια και δόντια απο τις αρχές ασφαλείας και προγραμματίζεται να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες αργα την Πέμπτη, προκειμένου να εξαντληθούν όλες οι πτυχές της στη…Βουλή κατα την ομιλία του Πρωθυπουργού!!…. Ο Αλέξης Τσιπρας θα …μεταλλάξει τον κορμό της κεντρικής του ομιλίας και θα προσαρμόσει τα νεα δεδομένα δίδοντας τους πολιτική χροιά!!

Πρόκειται για αλλοδαπούς δράστες και η υπόθεση ειναι καρμπόν της απόπειρας φόνου στην Πεντέλη το 2014 για τη γνωστή πολύκροτη υπόθεση της «Ενεργκα», οπως φαίνεται απο τα πρώτα στοιχεία.
Το συγκλονιστικό σε αυτη την υπόθεση ειναι η στρατηγική χειρισμού απο το Μαξίμου και η θεαματική γιγάντωση της αποκάλυψης η οποία θα καλύψει την προβλεπόμενη ομιλία Μητσοτακη για την ασφάλεια των πολιτών, για τον Ρουβικωνα και τα συχνά επεισόδια των αναρχικων στο κέντρο της Αθηνας.
Αυτά τα νεα στοιχεία θα δώσουν τη δυνατότητα στον Πρωθυπουργό να «ανασάνει πολιτικά», να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να δώσει πολιτικό χρωμα στην ομιλία του επιτιθέμενος στη Ν.Δ.
Η αστυνομική έρευνα «μοχλός» στην πολιτική αντιπαράθεση…
Εκτός ,εάν προκύψουν νεα γεγονότα ,καθώς ο πολιτικός χρόνος ειναι μακρύς εως την Παρασκευή…Κι έτσι θα αλλάξει ξανά η στρατηγική..Διαμορφώνονται νεα δεδομένα και στα τηλεοπτικά παράθυρα και στα πρωτοσέλιδα των sites …..

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη