Αλέξη, να διαγράψεις τώρα όλα τα δάνεια του Γιώργη, του Μάκη και του Νίκου!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Γιώργης ο Κουρής κράτησε όρθια την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ μέσα από τα πύρινα άρθρα της ΑΥΓΗΣ του Ταύρου κατά της διαπλοκής και των ολιγαρχών με τους οποίους στο μεταξύ είναι με όλους κολλητός ο Γιώργης ο μάγκας, ο τροπαιούχος.

Εχοντας στο πλευρό του τούς ένοπλους συντρόφους Γιώργο Τσιρογιάννη και Λάμπρο Παπαγεωργίου σήκωσαν ψηλά τα λάβαρα του αγώνα και δάκρυζαν από συγκίνηση καθώς έβλεπαν τον Αλέξη να περνάει με F-16 το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Πιο σκληρός από τον Τσαρλς Μπρόνσον, εμφορούμενος από τα ιδεώδη της αριστεράς, ο θρυλικός εκδότης ξεπέρασε ακόμη και τους Λάκη Λαζόπουλο, Κατερίνα Ακριβοπούλου και Νίκο Χατζηνικολάου στην προπαγάνδα υπέρ του Χάρι Πότερ Αλεξ στον οποίο τελικά υποκλίθηκε ο πλανήτης μέσα από το υβριδικό μοντέλο εξόδου της χώρας από τα Μνημόνια.

Πρόκειται για μια παλικαρίσια νίκη ενός ηρωικού εκδότη που έχει τον τρόπο του να μπαίνει με όλους σχεδόν τους πρωθυπουργούς από τις μπουκαπόρτες στο Μέγαρο Μαξίμου. Mπροστά στην αρθρογραφία του Γιώργη του Κουρή, δεν πιάνουν μία τα άρθρα του Θοδωρή Μιχόπουλου και του Θανάση Καρτερού. Με τέτοια υποστήριξη ο Αλέξης θα πρέπει να διαγράψει αυτοστιγμή όλα τα δάνεια που χρωστάει ο Γιώργης ο Κουρής, ο Μάκης ο Κουρής, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Ανδρέας Χ2.

Επίσης καλό θα ήτο για τον Σύριζα και τον Πάκη να αναλάβει εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος θα κάνει τις ανακοινώσεις από την Πολιτεία για να την σπάσει στην Μαρία Σπυράκη που από τις Βρυξέλλες παριστάνει την εκπρόσωπο της ΝΔ.

(Με τι άθλια κόμματα έχουμε μπλέξει;)

Δεν είναι δυνατόν το Μαξίμου να διαγράφει τα θαλασσοδάνεια του Μπόμπολα (θα τα πληρώσει ο Μήτσος ο Φούντας από την Δραπετσώνα) και να κρατάει δεμένο χειροπόδαρα τον Γιώργη τον Κουρή για ένα παλιοθασσοδάνειο που θάλεγε και ο συγχωρεμένος ο Γιαννόπουλος.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη