Εκτακτη Ειδηση Αίμα για τα Paradise Papers με την υπογραφή του παρακράτους

2261297-1024x683

Προεόρτια του μεγάλου χάους που έρχεται με την λαική εξέγερση να βρίσκεται προ των πυλών ήταν οι πυροβολισμοί με Καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Στόχος τους ήταν να υπάρξουν νεκροί. Mιλάμε για την αντεπίθεση του παρακράτους ενόψει τρομακτικών αποκαλύψεων για λαδωμένους εγχώριους πολιτικούς τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στα Paradise Papers. Ενα παρακράτος που όμως βρίσκει πρόσφορο έδαφος χάρη στην λαική οργή που προκαλεί η φορομπηχτική λεηλασία των κυβερνώντων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων στα γραφεία, δύο κουκουλοφόροι, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ κατά των γραφείων, του σκοπού και της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται έξω από το κτίριο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν περίπου 30 άνθρωποι.

Οι υπάλληλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία, ετοιμάζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει του ντιμπέιτ για την Κεντροαριστερά, καλύφθηκαν όπως μπορούσαν στο άκουσμα των πυροβολισμών, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψαν το κτίριο.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι γνωστοί- άγνωστοι, που ξεκίνησαν από την γωνία της Ζωοδόχου Πηγής με την Διδότου, έριξαν τουλάχιστον τρεις σφαίρες (έχουν βρεθεί ισάριθμοι κάλυκες) κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50, χρησιμοποιώντας καλάσνικοφ, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν κάποιος από τους άνδρες των ΜΑΤ ή κάποιος αστυνομικός πρόλαβε να πυροβολήσει, ανταποδίδοντας στους άγνωστους δράστες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη