Ψήφισαν με μίσος κατά του Σύριζα. Απόψε πεθαίνει ο αλήτης ο Τσίπρας…

img_6772151047622811-1024x683

Ψήφισαν με μίσος κατά του Σύριζα.

-Απόψε πεθαίνει ο αλήτης ο Τσίπρας…,

δήλωσε στη κάμερα του Αction 24 ψηφοφόρος στη Θεσσαλονίκη.

Σε πολλά εκλογικά τμήματα τέλειωσαν τα ψηφοφέλτια και δουλεύουν με φωτοτυπίες ψηφοδελτίων ενώ παντού υπήρξαν ουρές.

Σκεφθείτε τι έχει να γίνει την επόμενη Κυριακή.

Πάει για δεύτερο κόμμα η Κεντροαριστερά καθώς χιλιάδες ψηφοφόροι σπεύδουν στην κάλπη όχι μόνο για να ψηφίσουν για τον νέο ηγέτη αλλά για να αποδοκιμάσουν τον Σύριζα.

Στο μεταξύ ο Γιώργος Παπανδρέου στις δηλώσεις του έκανε λόγο για «κάλεσμα αλλαγής, διότι η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες, έχει τεράστιες δυνατότητες εάν ο Ελληνικός λαός ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση, τη θέληση, να γίνουν αλλαγές» .

Ο πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι η χώρα πρέπει «να ξεφύγει από τις μεγάλες κουβέντες εκείνων των παρατάξεων, και της δεξιάς και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που ουσιαστικά εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό τάζοντας παραδείσους, αλλά κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την προσαρμογή μετά από την οικονομική κρίση. Είναι η ώρα για μια διαφορετική πορεία της χώρας, με πρωτοπορία τον ίδιο τον πολίτη».

Οι πασόκοι που έχουν το DNA της εξουσίας και του τυχοδιωκτισμού στο αίμα τους συνειδητοποιούν ότι τελειώνουν τα ψωμιά των παλαβών του Σύριζα και επιστρέφουν πίσω στο πράσινο μαντρί.

Η επιστροφή το αμέσως επόμενο διάστημα θα πάρει κινηματικές διαστάσεις, ιδιαίτερα εάν δεν εκλεγεί η Φώφη η οποία δύο χρόνια τώρα κάνει πλάτες στον Σύριζα που θυμίζουν την εποχή του Βαγγέλη Μειμαράκη ο οποίος καθ΄υπόδειξη των καραμανλικών προκάλεσε τεράστια ζημιά στην παράταξή του ψηφίζοντας το μνημόνιο του Σύριζα.

Oπως δείχνουν οι τελευταίες έρευνες η Κεντροαριστερά με αρχηγό τον Θεοδωράκη μπορεί να ξεπεράσει το 18% με τον Σύριζα να περιορίζεται σε ένα ποσοστό 8-12%

Στο μεταξύ ο μεγαλόψυχος Βαγγέλης Βενιζέλος αφού ψήφισε δήλωσε:

Εύχομαι η σημερινή διαδικασία να δώσει την ευκαιρία στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη να προβάλει με πολύ καθαρό τρόπο τις προγραμματικές της θέσεις, να αποκτήσει ξανά το δεσμό που είχε και πρέπει να έχει με την ελληνική κοινωνία και να παίξει το ρόλο της ως υπεύθυνη δύναμη υπέρ του εθνικού συμφέροντος. Οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δύσκολες και απαιτητικές για τον τόπο μας.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη