Βαρδής, Μαρινάκης, Σαββίδης θα καλούσαν το «166″ για τα πτώματα!

06_0056_12072017_photo_07-12-2017_20_32_491512673938-1024x683

Η μοναδική απώλεια στην μη επαναλειτουργία του MEGA είναι οι άχαστες απολαυστικές συσκέψεις-Διοικητικά Συμβούλια των επιχειρηματιών Βαρδινογιάννη-Μαρινάκη-Σαββίδη. Θεωρούμε δεδομένο ότι από την πρώτη κιόλιας σύσκεψη των “3” τα ασθενοφόρα του “166” θα έσπευδαν να περισυλλέξουν τα πτώματα των φουσκωτών-συνοδών τους οι οποίοι στην είσοδο του κτιρίου θα είχαν βγάλει τα καλάσνικωφ και θα αντάλλασαν κουμπότρυπες για ασήμαντο αφορμή-όπως για παράδειγμα ένα στραβό κοίταγμα, ένα τυχαίο σκούντηγμα ή γιατί ο φραπές δεν είχε τείνη.

Σε περίπτωση που η συνάντηση γινόταν στα γραφεία της Μεσογείων οι οξυδερκείς φουσκωτοί τραυματίες θα νοσηλεύονταν στο διπλανό Ερρίκος Ντυνάν οπότε κάποιοι από δαύτους θα μπορούσαν να την σκαπουλάρουν.

Αυτές οι συσκέψεις των “3” είναι μεγαλύτερη απώλεια και από το ίδιο το MEGA η παρουσία του οποίου ανάμεσα στα υπόλοιπα άθλια κανάλια- που τα παρακολουθούν μόνο συνταξιούχοι και βίζιτες που θέλουν να γίνουν τηλεπαρουσιάστριες- δεν είχε να προσθέσει τίποτε στο ανύπαρκτο τηλεοπτικό κοινό. Σπάνια οι νέοι άνθρωποι, κάτω των 35, παρακολουθούν τα χαζοκάναλα. Ολοι είναι κολλημένοι σε smartphones και tablets.

Στο μεταξύ όλοι μαζί οι μηντιάρχες χρωστάνε πάνω από 2 δις μόνο στις τράπεζες-γύρευε τι χρωστάνε σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Κανένα κανάλι δεν υπήρξε ποτέ κερδοφόρο ούτε πρόκειται να υπάρξει στην Κολομβία της Ευρώπης. Δεν είχαν λόγο λοιπόν οι Βαρδινογιάννης-Σαββίδης που στηρίζουν τον Τσίπρα και ο Μαρινάκης που στηρίζει τον Μητσοτάκη να καθήσουν στο ίδιο τραπέζι για να το παίξουν ιδιοκτήτες του Mega.

Από μόνη της αυτή η επιλογή τους εξασφαλίζει μακροζωία!

θεωρουμε ότι μετά την αλληλοεξόντωση των φουσκωτών τους θα έφτανε, πολύ νωρίς, η στιγμή να βγάλουν ο ένας τον άλλον από τη μέση.

Οποιος νομίζει ότι επιχειρηματίες όπως ο Ιβάν Σαββίδης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Βαρδής μπορούν να βρουν άλλο τρόπο να λύσουν τις διαφορές τους έχει αυταπάτες.

Το να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη είναι χαμένος χρόνος καθότι τα ματς θα ήταν στημένο και η παράγκα των δικαστών θα το έβγαζε “Χ”. Θα έδινε και στους 3 δίκιο.

Οι Ελληνες δικαστές (που ήθελαν να πάρουν τζάμπα τα σπίτια στα Δικαστικά Μαραθώνα από τον κατασκευαστή) είναι μανούλες σε κάτι τέτοια.

Οπότε θα ήτο μονόδρομος να προχωρήσουν στον αλληλοσκοτωμό. Μάλιστα η κατάσταση θα ήτο τόσο εκρηκτική από την πρώτη σύσκεψη που δεν θα υπήρχε δεύτερη.

Θα επρόκειτο για μια κατάσταση της οποίας ευχαρίστως θα γράφαμε το σενάριο για να κάνει ταινία ο Ταραντίνο και όχι ο Κόππολα καθότι οι δικοί μας δεν είναι επιπέδου των Ιταλών.

Αυτές οι συσκέψεις του ΔΣ του MEGA εκτός από το ενδιαφέρον της εγχώριας αλλά και της διεθνούς κοινής γνώμης (όλα τα μεγάλα διεθνή δίκτυα θα έστελναν πολεμικούς ανταποκριτές για να μετράνε νεκρούς) θα έδιναν δουλειά και στα γραφεία κηδειών μέχρι να εξολοθρευτεί και ο τελευταίος φουσκωτός.

Αυτά χάσαμε με την μη  επαναλειτουργία του χαζοMEGA. Δεν είναι και λίγο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη