Τόλμησε να πεθάνει χωρίς πρώτα να ρωτήσει την Τατιάνα

stefanidou

Πεθαίνεις και μετά αναλαμβάνει δράση η Τατιάνα Στεφανίδου και οι ρεπόρτερς της. Η κάθε Τατιάνα. Ακόμη και ο θάνατος μιας μοναχικής εικαστικού στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι δεν θα μπορούσε να περάσει χωρίς να πληρώσει διόδια υπέρ της τηλεθέασης της Τατιάνας. Η νεαρή εικαστικός Εστία Ζαφειράκη είχε την ατυχία να γεννηθεί το 1980 στο Ρέθυμνο της Κρήτης και έμενε στη Νέα Υόρκη όπου εργαζόταν ως εικαστικός καλλιτέχνης.


Ανάμεσα στις εταιρείες για τις οποίες είχε εργαστεί ήταν η Alma Bank και η Ενωση Ελληνοαμερικανίδων Επαγγελματιών, σύμφωνα με το προφίλ της στο Linkedin. Σύμφωνα με το βιογραφικό της σημείωμα στο «coroflot.com» αποφοίτησε από το Τμήμα Επικοινωνίας και Γραφιστικού Σχεδίου (Communication and Graphic Design) του διάσημου Pratt Institute, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ενώ προηγουμένως είχε αποφοιτήσει από το Κολέγιο Βακαλό (Vakalo School of Art and Design) στην Αθήνα.

Οι δικοί της άνθρωποι απηυδυσμένοι απηυδησμένοι από τις Τατιανιές προσπάθησαν να ζητήσουν σεβασμό για τον άνθρωπό τους που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Η Ρούλα Ζαφειράκη θα γράψει στο fb>

Προς κάθε ενδιαφερόμενο

Εκ μέρους της οικογένειας θα παρακαλέσω σε αυτή την δύσκολη στιγμή, να μας αφήσετε να βιώσουμε τον πόνο κ την θλίψη που μας προκάλεσε η άδικη απώλεια της κόρης και αδελφής μας, Εστίας.
Η αξιοπρέπεια και η περηφάνια που διέκριναν την Εστία, δεν θα επέτρεπε την εκμετάλλευση και την προβολή του ανθρώπινου πόνου. Με την επιστολή μου αυτή σας κάνω γνωστό ότι δεν θα επιτρέψουμε την όποια διαπόμπευση του ανθρώπου μας, προστατεύοντας και διαφυλάττοντας την μνήμη της.

Με εκτίμηση,
Ζαφειράκη Ρούλα

 Προφανώς πριν ανεβάσει την συγκεκριμένη δημόσια παράκληση τα κοράκια των βλαχοεγχώριων ΜΜΕ είχαν σπεύσει να κατασπαράξουν την μνήμη του νεκρού κοριτσιού. Η Ρούλα Ζαφειράκη θα έγραφε σε προγενέστερη ανάρτησή της>

 –Φίλοι μου, λαμβάνω τηλεφωνήματα από δημοσιογραφίσκους επίμονα και ενοχλητικά.  Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες δεν είμαι  διατεθειμένη ο άδικος, ανεπάντεχος χαμός της αδελφής μου  να γίνει ( viral ) θέμα για καμμιά εκπομπή στην Ελλάδα αλλά ούτε στο εξωτερικό. Ας βρουν ένα άλλο θέμα να γεμίσουν τα φύλλα τους και αν δεν μπορούν ας μεγαλώσουν το μέγεθος της γραμματοσειράς που χρησιμοποιούν !!! Όσο για την εκπομπή της κυρίας Τατιάνας η θέση μου είναι Ο Χ Ι ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!
Δεν θα γίνει (προϊόν της ) η Εστία μας ούτε για αυτήν αλλά ούτε για τους άλλους που με ενοχλούν και δεν έχουν την ανθρωπιά να μου πουν τι παλιοεκπομπή η σελίδα εκπροσωπούν!!!!

“Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη Εστία Ζαφειράκη στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι, 20 ημέρες μετά τον θάνατό της, έγραψε ο  «Εθνικός Kήρυξ». Η Εστία Ζαφειράκη, η οποία είχε εργαστεί ως επικοινωνιολόγος, διέμενε μόνη της στη Νέα Υόρκη, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να μην μένει στην πόλη κάποιος στενός συγγενής της.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη