Σχεδόν τρομοκράτης ο Αλ. Τσίπρας για τη Ν.Δ.

tobouloglou_id28689818_dvd.original
Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Ν.Δ., σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, επέλεξε να συμπορευτεί με τη «συνιστώσα της τρομοκρατίας».

«Ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να διαγράψει κανέναν από τους συντρόφους του που “ξεπλένουν” τους δολοφόνους της τρομοκρατίας. Ταυτίζεται με αυτούς που ισχυρίζονται ότι η τρομοκρατική οργάνωση 17Ν αποτελεί… “ενεργή συνιστώσα της Αριστεράς”.

Με αυτούς που εκφράζουν την “αλληλεγγύη τους στη 17Ν”. Με αυτούς που ισχυρίζονται ότι οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν με “ειδικό τρόπο” και αγωνίζονται να αποφυλακιστούν με “ειδικό τρόπο”» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Ξεπλένει τη 17Ν»
Η Ν.Δ. επιτίθεται και κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσα, κατηγορώντας τον ότι «ξεπλένει» τη 17Ν, λέγοντας ότι οι τρομοκράτες «δεν είναι δολοφόνοι του κοινού ποινικού δικαίου» και ότι η δράση τους είναι «πολιτική».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι δεν πρόκειται για περιθωριακά, αλλά για κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείνοντας, γίνεται αναφορά σε βαρύ χαρακτηρισμό του Τ. Νέγκρι σχετικά με το «έθνος – κράτος» και τίθεται το ερώτημα αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί μαζί του και πιστεύει το ίδιο για την Ελλάδα.   Από ThePressProject, μοντάζ Γρέκι