Βιασμό από τον Πούτιν καταγγέλλει η Τιμοσένκο

ce15d-112

Εγραψε:Pitsirikos

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έκανε σήμερα η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο. Σύμφωνα με την Τιμοσένκο, η οποία αποφυλακίσθηκε πρόσφατα, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, την επισκέφτηκε τον Αύγουστο του 2012 στο κελί της και την βίασε παρά φύσιν.

Όπως δήλωσε η Τιμοσένκο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν την επισκέφτηκε με λουλούδια και σοκολατάκια στη φυλακή, της εξομολογήθηκε πως είναι ερωτευμένος μαζί της και της ζήτησε ευγενικά να κάνουν έρωτα, υποστηρίζοντας πως θέλει να κάνει ένα παιδί μαζί της.

Η Τιμοσένκο απάντησε στον Πούτιν «είσαι πολύ κύριος αλλά υπάρχει κλιμακτήριος», με αποτέλεσμα ο Ρώσος πρόεδρος να θεωρήσει πως τον ειρωνεύεται, να εξοργιστεί, να την αρπάξει από τα μαλλιά και να την πετάξει στο πάτωμα του υγρού κελιού της.

Σύμφωνα με την Τιμοσένκο, ο Πούτιν την έστησε στα τέσσερα, της έσκισε την κιλότα και της είπε να κρατάει τον τοίχο γιατί θα σπρώξει γερά.

Στη συνέχεια, ο Πούτιν άρπαξε την Τιμοσένκο από την αλογοουρά και την εμβόλισε με την κρεάτινη ρομφαία του, φωνάζοντας «μπαίνω στην Κριμαία σου».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν είχε καταγγείλει μέχρι σήμερα τον βιασμό της από τον Πούτιν, η Γιούλια Τιμοσένκο δήλωσε πως δεν είχε πει κουβέντα γιατί ήλπιζε ότι ο Πούτιν θα επέστρεφε.